Look at me, I'm so cute. Come on, give your fluids to my master, your professor. Please, do it for me.
Student ste, a ne možete naći posao? U SC-u vam daju posao zakurac koji je usto loše plaćen? Ispitni rokovi uskoro su gotovi, a vi nemate para za odlazak na more?

Školarci i maturanti, mama i tata vam ne žele financirati praznike, a baka i djed su prilično mrtvi? Ne znate kako lako zaraditi, a premladi ste da radite u rudnicima? Još k tome vam roditelji ne dopuštaju da radite na benzinskoj pumpi? Željeli bi ste ubiti starce, ali ne znate koga nazvati?

–Ništa se ne bojte! Fellowhip of The Larch Vam ponosno predstavlja 'Zlatnu kartu za školarce i studente', priliku koji ne možete propustiti.
Znali Vi to ili ne, u Lijepoj Našoj postoji na stotine prilika za zaradu, samo trebate malo dublje kopati da ih pronađete, a čak se ne morate prodati u bijelo roblje! Hrvatsko osnovno, srednje i visoko školstvo omogućuje Vam zaradu života!!! Naime, moćni pedofilski karteli na hrvatskim sveučilištima, lokalne pedofilsko-obrazovne organizacije kao i individualni free-style 'home-office' pedofili zadovoljit će i one financijski najočajnije! Kao što smo imali priliku vidjeti zadnja dva-tri tjedna, po novinama se neprestano reklamiraju različiti fakultetski profesori, učitelji pa čak i, za one malo perverznije, školski domari! Naravno, ovisno o vašim predispozicijama i željama, kao i financijskoj isplativosti, ova velikodušna gospoda uposlit će Vaše usluge. Uvijek će Vas platiti u kešu, prema Vama će se odnosti kao prema malim anđelima,a posao možete obaviti u pauzi između učenja, nakon poslijepodnevne kave ili dok čekate tramvaj. Izbor je na Vama. Cjenik usluga, naravno, varira od osobe do osobe, a uglavno je vezan uz društveni i financijski status, što pokazuje kako utjecaj makroekonomske strukture i klasnih odnosa nije zaobišao ni pedofilsku mašineriju. Dakle, sveučilišni profesori plaćaju najviše, do 150 kn za blowjob, srednjoškolski učitelji bi Vam mogli pokloniti ocjenu, osnovnoškolski će Vas učiniti svojim miljenicima, a domari će Vas rasturiti. Zato, birajte pažljivo.

Naravno, uvijek se možete odlučiti na doniranje krvi ili sperme...Ali to je za pičkice, pravi gusari gutaju!

Cpt. Black Adder;
gusar, nadriliječnik i ljubavnik