PROMOCIJA PRVOG ROMANA MOG SINA: JURAJ REPINAC "OSJEČKA SIRENA"

20.01.2017.






dana 20.1.2017. sa početkom u 18:00h u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek Osijek, prostorrija American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek bit će održana promocija knjige mog sina, njegov prvijenac:


JURAJ REPINAC


OSJEČKA SIRENA



ISBN 978-953-59334-0-3




Juraj Repinac, ''uistinu običan dječak“, kako piše na njegovom Facebook-profilu, rođen je 10. prosinca 1991., sin pjesnikinje Tanje Repinac i tate Darka, brat Mislava, Leonore i Ivane.

Svoj prvi roman, „Osječka sirena“, napisao je 2015. godine u hiru kreativne inspiracije.


"RIJEČ AUTORA

Ova je priča fikcija. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima potpuno je slučajna.

Tako počinje svaka priča, ne? Svako od napisanih djela koje se bavi stvarnim mjestima s upitnim razvojem događaja mora napisati nekoliko tih dosadnih, dugih linija. A čemu to?

Mislim, tko bi uopće vjerovao da je nešto što je napisano u jednoj priči, u jednoj bajci, istina? Lega, mislim... stvarno? Ali hajde, sve je to nekako za ljude. Ja ću vam, onda, ispričati priču koja nema ovog navoda.

Ako imate knjigu, prekrižite. Ako čitate na kompjuteru, slobodno iskoristite backspace i obrišite tu liniju. Neću vam zamjeriti. Ako vam tete u knjižnici kažu da ste uništili knjigu, recite im kako je autor rekao da se smije. Toliko od mene.

Lijep pozdrav. Uništilo me pisanje službenih mailova.

Autor"




https://www.facebook.com/Osje%C4%8Dka-Sirena-1696526433991282/

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.