10.07.2007. / utorak

Ukrao gradski autobus pa se utrkivao s policijom

SARAJEVO - Pijani 27-ogodišnjak ukrao je u Sarajevu autobus gradskog prometnog poduzeća i potom u bjesomučnoj jurnjavi pred policijskom potjerom napravio veliku štetu ozljedivši pritom jedno dijete, prenose u utorak lokalni mediji.
---
Stanoviti Igor Nogić pod još nerazjašnjenim okolnostima ukrao je u ponedjeljak navečer iz garaže gradski autobus. Iznenađeni čuvari uspjeli su tek izvjestiti policiju koja se potom dala u potjeru.

Za ukradenim autobusom, kako prenosi "Oslobođenje", krenulo je šest policijskih vozila, a Nogić je pokušavao demonstrirati sve svoje vozačke vještine utrkujući se s njima po prometnicama u naselju Neđarići.

Jureći pred potjerom pijani vozač je polomio nekoliko stupova semafora, rušio ograde kućnih dvorišta i na kraju zalutao u slijepu ulicu udarivši pritom dječaka koji se tamo igrao s prijateljima. Dječak je na sreću zadobio tek lakše ozljede.

Nogić je potom policajcima pokušao pobjeći pješice, no oni su ga stigli i svladali. Pri alkotestu utvrđeno je kako je u krvi imao 1,3 promila alkohola.

"Dnevni avaz" navodi kako je Nogić registrirani narkoman te da je stari poznanik policije registriran kao počinitelj različitih kaznenih djela.


Izvor: Vecernji.hr

četvrtak, 19.04.2007.

- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

ody>