"Antonio, vruće mi je." - Up's and Down's - Blog.hr

četvrtak, 02.03.2006.

"Antonio, vruće mi je."

Image Hosted by ImageShack.us
Pokušavam se sjetiti o čemu da pišem post i bacim oko na tv. Što tamo vidim? Reklame (naravno). I... Eureka! Ideja za post.
Mislim da nema normalne osobe na svijetu koju 10-minutne reklame usred napetog filma ne iritiraju. Već znamo koji je njihov cilj: činiti neki proizvod savršenim.
Čim vidite neku takvu reklamu, odmah trčite u dućan i kupujete 10-ak takvih proizvoda, zar ne? Da, baš.
Mislim da ima nekih stvarno orginalnih reklama, ali kad je čuješ 20 puta na dan, više i nije tako zanimljiva i orginalna. Evo nekih koje se igraju mojim živcima.
1. Ona za neki dererdžent kad klinac dolazi kući s frazom: "Mamice moram puno učiti....", a profesorica mu u školi gledajući njegovu blještavo bijelu košulju govori: "Najbolje da pitamo tvoju mamu."
2. Monte desert. "Djeca žele srcem svim da smo uvijek mi uz njih...
Monte dječje vrijeme." Ne znam kako ta pjesma nije bila na Eurosongu.
3. Ova možda neće biti iritantna muškoj populaciji, ali sjećate li se one: "Antonio, vruće mi je." i onda kao zaključak: "Antonio, hladno mi je." Ajde, da čujem, tko je trčao u obližnji dućan kupiti Nestea?
4. Reklama za Peugeot u Indiji. Slon malo svojom težinom sredi neku staru krntiju i voila- nastane savršeni novi Peugeot sa raspjevanim Indijcem. Nisam znala da indijski slonovi mogu tako nešto...
5. Kit-kat. Čovjek sjedne u taksi i baš ima nesreću da vozač ne prestaje pričati. Onda mu ovaj u usta gurne čokoladicu i baš kad tip pomisli da će biti tišina, vozač upali radio. Napravljen je i nastavak s papigom umjesto radija.
6. Sprej protiv komaraca Off. I to nemasni sprej. U protivnom klinac juri u naručje punašnoj teti Vesni i odleti u zrak jer mu je koža premasna. Istina da Off ne masti kožu, ali smrdi kao neki kemijski otrov.
7. Poslijednje, ali ne i najmanje važno- Oliver Mlakar i madraci Paradis. I bonus je onaj prekrasan pokrivač za ljeetno i zimsko vrijeme. Što reći? Već imam 10-ak takvih madraca. Reklama je doista inspirirajuća.

I neke od tih reklama doista pale. Prije ćete kupiti neki izreklamiran proizvod nego neki nepoznati.
Dakle, rado bih još napisala stotinjak proizvoda, ali upravo počinje novi blok reklama, a to ne smijem propustiti.

| 17:05 | Komentari (22) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>