Ruski crtani filmovi - Pronađi pratnju

četvrtak , 20.12.2018.

Zabava










Click here: Ruski crtani filmovi






Mladi vodnik Viktor gleda na život jednostavno i pragmatično. Britansko američki crtani film. Neprijateljstvo ce se pretvoriti uskoro u lični rat izmedju lidera dvije zaraćene grupe.



ruski crtani filmovi

Uzmite bilo koji stari strip iz 60, 70, 80-tih i sadašnje. Životinjica nepoznata znanosti plod je mašte pisca Eduarda Uspenskog i redatelja Romana Kačanova. Sinopsis: Lakomisleni momak Paša,zaljubljuje se u prelijepu Tomu,koja mašta da izgradi karijeru poznate estradne zvijezde.



ruski crtani filmovi

Maša i Medved - Crtani film - Epizoda 2 - Deca danas gledju crtace prepune nasilja.



ruski crtani filmovi

Zajedno kreću u neobičnu avanturu. Ali, postavlja mu i uslov - kada mu bude dosadila, dozvoliće joj da, odlazeći sa dvora, ponese jednu stv... Ali istina se ne moze sakriti... Ipak, samo jedan je dovoljno mudar i hrabar da pobedi aždaju. Kralj i kraljica je stavljaju na cudan ispit želeći da provere da li je prava princeza i može li bi... Ali ko dobro cini do... Decak Dzek menja kravu za zrno graska. Ali to nije obican grasak, vec carobno zrno koje ce mu otvoriti vrata neverovatne avanture... Bog joj da te zatrudni, i kad dode vreme, rodi zmiju. Ziveli su srecno u sume sve dok jednom nije dosao zli vuk... Pripoveda Zijah Sokolovic Zike. Njegovi susedi su lisica, vuk, medved i divlja svinja... Audio prica za laku noc, H. Igrice za decake, igrice za devojcice, crtani filmovi, crtani junaci, decje pesmice, price za decu, kod nas cete naci sve! Igrajte nase igrice i zabavite se sami ili sa drustvom! Trudimo se da redovno dodajemo nove zanimljive igrice, pa vas pozivamo da nas posecujete redovno! Nas sajt je potpuno siguran za decu! Kod nas su vasi klinci bezbedni!



Masha and The Bear - !all me please! (Episode 9)
Izabrali smo 15 vrhunskih crtanih filmova za decu koji su po našem mišljenju večito dobri crtaći, crtani filmovi koji će uvek biti voljeni. Emily, kćerka bogatog biznismena dolazi u Miami kako bi postala profesionalna plesačica, ali se ubrzo zaljubljuje u Seana, mladića koji predvodi plesnu... Ovo je epska drama za gledaoce svih uzra... I cela ova priča o ctraćima ne bi ni potekla, da skoro na TV RTS-u nisam gledao sjajan ruski crtać o jednom ruskom svetitelju. Za sada funkcionise, za dalje ne znam. Ipak, samo jedan je dovoljno mudar i hrabar da pobedi aždaju. Varljivo sunce 2 Citadela #B><;5==K5 A>;=F5< 2: &8B045;L Sinopsis: 1943. Događaju su prisustvovali i predstavnici ruske ambasade. Vozač za veru >48B5;L 4;O 5@K Sinopsis: Sovjetski savez šestdesetih godina proslog vijeka. Zajedno sa profesionalnim instruktorom nastoji da spremi tinejdžere za predstojeće v... Kada njegov zet upadne u los dil sa lokalnim kriminalcima New Orleansa, on mora da otplati njegov dug kako... Primetićete da su crtani filmovi mahom iz različitih zemalja i da nema možda najpopularnijih ostvarenja američke produkcije.

[Kako naći curu|Erotski sms|Cura u krevetu]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.