Proljetni polet

18.05.2011.

Proljeće je simbol obnove i novog života, vrijeme oslobađanja od nakupljenog bremena i iskorištene energije. Oduvijek volim proljeće. Veliko je zadovoljstvo promatrati buđenje prirode. U tim trenutcima jednostavnou sebi osjećate da je počeo preporod. I ove godine proljeće dočekujemo s novim proizvodima i temama povezanim sa zdravljem. Sretan sam što ste obogatili vašu paletu sa četiri nova sjajna proizvoda . Da vam ih ukratko predstavim:

Samburex je smjesa iscrpine bazginih bobica, rudbekije i kozlinca, i najprirodnija moguća zaštita i podrška imunološkom sustavu.

Resveratrol je snažan antioksidans nadopunjen iscrpinom sjemenki grožđa (OPC) i koenzimom Q10, spojevima zaduženim za zaštitu krvnih žila i kapilara, stvaranje stanične energije, uravnoteženje krvnog tlaka te sprječavanje bolesti krvnih žila nastalih djelovanjem slobodnih radikala.

Spirulina Chlorella je super hrana koja je zbog svoje hranjivosti, lužnatosti, visokog sadržaja klorofila i minerala odličan tjelesni pročistač koji učinkovito neutralizira i odstranjuje škodljive tvari, osnažuje imunitet i održava ga u ravnoteži.

Ulje origana ili mravinca je najprirodnije sredstvo protiv gljivičnih infekcija, upala grla i bronhija te za olakšanje iskašljavanja. Djeluje i primjenjuje se kako izvana tako i iznutra.

Uvjeren sam kako će ovi proizvodi dodatno ojačati našu poziciju, te svojim djelovanjem pomoći mnogima u rješavanju svojih problema. Ove godine, odlučili smo kako će svako drugo izdanje Calinewsa biti dostupno na internetu, dok će preostala izdanja zadržati svoj stari oblik. Time se okrećemo ekološki svjesnijem načinu života, jer se za izradu (drvo, struja, voda) i distribuciju (nafta) novina potroši puno više energije i resursa nego komunikacijom istog putem weba ili elektronske pošte. Pozivam vas da češće koristite naš web kao sredstvo najbrže komunikacije. Proljeće je tu pa svima preporučam provođenje kure pomlađivanja i obnavljanja! Cilj je detoksikacija tijela pokretanjem organa za eliminaciju otpadnih tvari. Nekoliko je organa zaduženo za uklanjanje otpadnih tvari: probavni organi, bubrezi, dišni sustav i koža. Pomognimo njihov rad i za nekoliko tjedana primjetit ćemo da više nismo umorni, da smo svježiji, ljepši, bolje raspoloženi, jer proljeće ne znaći samo buđenje prirode. Naš biološki sat šalje nam signale da je vrijeme za buđenje iz zimskog sna, detoksikaciju i više vježbanja na otvorenom! Evo nekoliko savjeta: promijenite svoju prehranu, boravite na otvorenom barem pola sata dnevno, uzimajte najmanje 1,5 - 2 litre tekućine! Odvojite vrijeme za odmor i opuštanje! I ne zaboravite detoksikacijske proizvode kao što su: TrimeX, Klorofil ili Ocean 21!

Srdačan pozdrav:
Gerry G. Hargitai
Predsjednik i osnivač

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.