Bio-Harmonex

04.04.2007.

Bio - Harmonex je prenosivi biorezonantni uredaj, a jednostavnost njegove upotrebe omogucuje milijunima ljudi širom svijeta da se podvrgnu biorezonantnoj terapiji i iskuse sve mogucnosti koje biorezonancija pruža u terapiji, prevenciji i poticanju samoizlijecenja organizma.
Primjenom biorezonancije, pravilnom prehranom i tjelesnom aktivnošcu, cinimo prave korake na putu ocuvanja zdravlja!

BioHarmonex - prenosivi biorezonantni uređaj!
CaliNews Siječanj 2007.
Ljudski organizam je splet složenih energija i vibracijskih valova, koji se kod zdravih osoba nalaze u stanju savršene harmonije ili, drugim riječima, međusobno skladno rezoniraju. Te frekvencije zdravih stanica ometaju brojni štetni utjecaji, a biorezonancija ispravlja tako nastale disharmonične frekvencije unutar organizma, pospješujući njegovu samoregeneraciju. Možemo reći da biorezonancija samo ponovo uči i vraća organizam onim procesima koji su mu, u zdravom stanju, od ranije već bili poznati.
Terapija pulsirajućim elektromagnetskim poljem stimulira i pomaže u održanju električnog naboja koji imaju zdrave stanice, što pomaže u smanjenju stope stanične smrti, a istodobno povećava i ubrzava metabolizam i sposobnost stanica da se obnove i pomlade. Terapija pulsirajućim elektromagnetnim valovima odnosi se na prijenos bioinformativne energije (informacije) sa ciljem unapređenja intra i extra stanične regulacije. Ove bioinformacije u obliku valova (nastaju gibanjem elektrona u vanjskoj ovojnici) posjeduje svaka tvar u prirodi (egzogene) kao i naše stanice (endogene). Bitna je činjenica da je komunikacija među stanicama posljedica fenomena rezonancije koju uzrokuju frekvencije unutar specifičnog spektra. Ovo vodi do stvaranja povratnog tzv. feedback signala, s kojim počinju promjene u funkciji stanica. Naročito se ovim signalima aktivira imunološki sustav, jer su imunološke stanice posebno osjetljive na ovakove podražaje. Posljedica je pokretanje reakcija regeneracije i samoizlječenja.
Svi procesi samo-regulacije su potpuno određeni sadržajem i vrstom informacije koju stanice primaju kroz vlastitu komunikacijsku mrežu tijela. BioHarmonex je biorezonantni elektronski uređaj za biostimulaciju organizma pulsirajućim magnetskim poljem slabog intenziteta. BioHarmonex proizvodi vanjsko elektromagnetsko polje, čime utječe na prirodno elektromagnetsko polje koje proizvode određena tkiva u tijelu i stimulira ga, te na taj način povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije (samoizliječenja) organizma.
Informacija koja može pokrenuti procese samo-regulacije ima najveći efekat ako je prirodna (kao na primjer ljekovito bilje i njegove iscrpine u našim proizvodima) i ako je replika procesa koji se odvijaju u prirodi kao što je pulsirajuće magnetno polje koje odašilje specifične frekvencije, a one potom izazivaju efekat rezonancije (zajedničko vibriranje na istim frekvencijama).
Dr. Albert Abraham je u svome dugogodišnjem radu došao do zaključka da "bolest treba promatrati kao promjenu u rasporedu i broju elektrona u molekulama, a koja ima za posljedicu promjenu molekularne strukture stanice. Ova promjena kasnije postaje vidljiva pod mikroskopom kao promjena pojedinih stanica." Naime, frekvenciju koje imaju zdrave stanice našeg organizma ometaju nebrojeni štetni utjecaji okoline (od elektromagnetskih polja, visokonaponske struje, mikrovalnih pećnica, televizora, računala i mobitela do otrovnih kemikalija, virusa, bakterija i gljivica). Na primjer, toksini koji ulaze u organizam imaju svoju frekvenciju s kojom tijelo nije u rezonanciji. Tako toksini svojom frekvencijom ometaju frekvencije tkiva i organa, stvarajući disharmoniju, neravnotežu i kaos. Ova disharmonija negativno utječe na tjelesne funkcije, zdravlje i samu homeostazu organizma.
Ključ dužeg života stanica, a time i veće metaboličke razine, je jačanje potencijala stanica. U tu svrhu primjenjuje se terapija pulsirajućeg magnetskog polja (biorezonantna terapija), kao jedna od najnovijih znanstveno utemeljenih metoda. Iz toga proizlazi cilj bioinformativne medicine – obnoviti harmonične frekvencije kako bismo postigli tjelesno, mentalno, emotivno i duhovno zdravlje, a bio-magnetska rezonancija kao terapeutska metoda za cilj ima spriječiti pojavu bolesti daleko prije nego ju možemo otkriti na organskoj razini.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.