Oko 35 komada 30 dkg bijele čokolade, 10 dkg slatkog vrhnja, 10 dkg maslaca, 2-3 žlice vinjaka ili konjaka. Preljev: rastopiti 10 dkg bijele čokolade. Čokoladu rastopiti na vodenoj pari, dodajte maslac, slatko vrhnje i na kraju vinjak. Ravnu površinu pokrijte folijom, na nju razvaljajte masu na debljinu od oko 2 cm, prekrijte plastičnom folijom i ostavite u hladioniku 24 sata. Razrežite kockice 1x1 cm i oblikujte kuglice. Rastopljenu čokoladu ohladite da bude gusta ali još tekuća i prelijte kuglice. Okvirna cijena:30 kuna Okvirno vrijeme pripreme: 30 minuta (ne računajući vrijeme hlađenja) |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv