Za 4 osobe: 60 dkg bfteka, 1 pakiranje lisnatog tijesta, 3 jaja, povrće po izboru. Komad bifteka od sredine očistite o opne pazeći da ne zarežete meso. Natrljajte ga paprom, solju i tankim slojem senfa. Stavite meso na vrelo ulje te ga pažljivo okrećite da postane pečeno sa svih strana. Biftek maknite s vatre kad dobije zlatnosmeđu boju, te ga ohladite. Omekšalo lisnato tijesto razvaljajte na debljinu od oko 3 mm i namažite razmućenim jajima. Stavite na tijesto biftek u komadu te ga uvijte tijestom. Po želji ukrasite trakama lisnatog tijesta, premažite izvana jajetom pa pecite 35-40 minuta na 185-220 C. Poslužite sa kuhanim povrćem po želji prelivenim rastopljenim maslacem. Okvirna cijena: 60 kuna |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv