4 teleća odreska, 4 tanke ploške ementalera, 4 tanke ploške šunke, brašno, jaja i mrvice za pohanje, sol, papar. Meso neka bude debelo 1 cm, zarežite ga s jedne strane da dobijete «džep» u koji stavite sir i šunku. Pohajte 5-6 minuta. Ili: vrlo tanke odreske dobro istucite, na njih stavite sir i šunku, te ih preklopite i pohajte. Okvirna cijena jela: 40 kuna |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv