Kulturno umjetničko društvo Slavko Janković Šiškovci

novosti...

utorak, 30.12.2008.

Odoh godina dana u sekundi!!!

Koncerti su zadovoljavajuce ispali ma jako dobro i mi smo sretni sto smo uspjesno obavili i taj dio i uljepsali ovo blagdansko vrijeme ljudima!
Hvala Vam sto ste bili, nadamo se da cete nas i dalje pratiti i uvijek se odazvat na nase koncerte i nastupe!
Danas imamo pregled cjelokupnog rada mps "poljara" kroz godinu, nekakav mali sastanak da oduzmemo i zbrojimo sve pa da mozemo napraviti mozda pravu skupstinu s kud-om i prijedloge,ocekivanja, nastupi i koncerti za sljedecu nam godinu!
A nesto slika i pokoji video s koncerata mozete vidjeti na znanim adresama pod linkovima!
pozz
Sretna Vam i uspješna Nova Godina!

- 16:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 27.12.2008.

Božićni koncerti...Cerna-Antin

U Cerni je Božićni koncert crkvenih božićnih pjesama 28.12.2008. (nedjelja) u 18.00 sati u dvorani Pastoralnog centra župe Sv. Mihaela Arkanđela. Humanitarne je prirode, za obnovu šiškovačke crkve.
Ulaz: koliko tko da.
Koncert organizira MPS "Poljari" iz Šiškovaca koji će pjevati 12 pjesama na razne načine: a capella, uz pratnju raznih tradicijskih glazbala ili uz tambure. Gostujuća skupina je ženski zbor župe Sv. Mihaela Arkanđela iz Cerne koje će otpjevati 4 pjesme!
Dođite podržite ovako nešto!


U Antinu je Božićni koncert crkvenih božićnih pjesama 29.12.2008. (ponedjeljak) u 19.00 sati u crkvi Sv. Antuna Padovanskog.
Ulaz je besplatan.
Također koncert organizira MPS "Poljari" iz Šiškovaca koji će isto tako pjevati 12 pjesama na razne načine: a capella, uz pratnju raznih tradicijskih glazbala ili uz tambure. Gostujuća skupina su domaćini, ženska pjevačka skupina "Antinčanke" iz Antina koje će pjevati 3 pjesme!

ps.
MPS "Poljari" Šiškovci je u subotu 27.12.2008. na Županijskoj smotri a capella pjevanja pod nazivom “Kad zapjevam tijo pa veselo” u Babinoj Gredi

Vidimo se
pozz

- 01:54 - Komentari (5) - Isprintaj - #

srijeda, 24.12.2008.

Sretan Božić i Nova Godina

Cijenjeni prijatelji,

Želimo Vam se svima zahvaliti na dosadašnjem povjerenju i pozivnicama, za cijelu ovu prošlu godinu i nadamo se da cemo Vam i dalje biti u vidu za Novu nam 2009. Godinu!

U ovo blagdansko doba i posebice večeras nakon Ponoćke, ponesite ljubav, mir, blagostanje i radost iz crkve u svoje obitelji i svoje domove!
On je Put, Istina i Život, proslavimo ga!
Sretan Vam Božić i porođenje Isusovo!

Srdačno, s poštovanjem,

Vaše
Kulturno Umjetničko Društvo "Slavko Janković" i Muška Pjevačka Skupina "Poljari", Šiškovci

- 14:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 18.12.2008.

Molio bih normalne komentare!!!

U zadnje vrijeme su se pojavili, nekakvi cudni ljudi s jako neprilagođenim rjecnikom, molio bih Vas da pazite kako se izrazavate na stranici s novostima KULTURNO umjetnickog društva "Slavko Jankovic" Šiškovci!
Hvala

Pozdrav

- 16:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 16.12.2008.

nastup(i) (proslo-buduce vrijeme)

Osvrt na snimanje: obavljeno je i to u crkvici u Šiškovcima, te vas pozivamo da nas gledate u emisiji Gori lampa Vinkovacke televizije 26.12.2008. u 21h ili repriza 28.12.2008. nedelja u 17h. Ponesto slika s snimanja možete pogledati ovdje!

Sada nam preostaje da krenemo dalje, pa tako imamo nastup vec 21.12.2008. u Tolisi (BIH) na promociji-prestavljanju radova gosp. Stjepana Belica, te 22.12.2008. u Županji, nekakav kratak nastup, otvaranja nekakvih stanova, za gospodu iz policije!

I poslje toga nas ceka kao i prosle godine, smotra pjevačkih skupina vukovarsko-srijemske županije ili tocno receno 11. Županijska smotra acapela pjevanja pod nazivom “Kad zapjevam tijo pa veselo” koje i ove godine organizira KUD «Mijat Stojanović» iz Babine Grede zajedno sa ZAKUD-om Županije Vukovarsko – srijemske, kao u okviru 30. Večeri «Matije Bačića» u vrijeme Božićnih blagdana, dana 28. prosinca 2008. g. s početkom u 19.00 sati u Hrvatskom domu u Babinoj Gredi. Nadamo se da cemo ovaj put se prestaviti još bolje i uspjeti proci u daljnje natjecanje!

Nakon toga dolazi opet nesto novo, što smo mi organizatori i jedini ucesnici. Pokrenili smo na ovim podrucima na Božicni dar stanovnicima ovoga podrucja, dva, eventualno sad moguca i tri Božicna koncerta s Božicnim pjesmama što puckih, sto akapela...no o tome je bilo rijec, ali ce biti i još podosta...

S. Pozdrav

- 21:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 13.12.2008.

pozdrav & new web pages mps "poljari"

Eto da Vas pozdravim i uputim u neke sitne novosti!
Odrađen je fino i efektno nastup na Humanitarnom koncertu za Martinu (naravno vidite ne bas nesto posebne slike s nastupa), no mi nažalost nismo mogli ostati kasnije na party-u jel smo morali napraviti probu za Božicne koncerte koji nam dolaze uskoro, 28.12.2008. crkvica Šiškovci i 29.12.2008. crkvica Antin, no eto tu se jos i ubacila i ta proba zbog snimanja par Bozicnih pjesma u utorak 16.12.2008. za Vinkovacku televiziju!

Skrenuo bih pozornost i na ovo... u predpripremi je nova web stranica... pocelo je skupljanje materijala,slika,ideja i ostaloga za web stranicu MPS "Poljari"!
;-) eto i mi bih u digitalni svijet! ;-)

- 03:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 10.12.2008.

Humanitaran koncert za Martinu

Evo kratka informacija: Muška pjevačka skupina "Poljari" Šiškovci pozvana je na humanitaran koncert za Martinu u Antinu 12.12.2008. u 18h! Dođite i Vi podržite ovakvo dobro djelo! Pozdrav

- 17:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>