Kuća za odmor Novosel * * * * - Country house Novosel

srijeda, 12.08.2020.

Kuća za odmor Novosel

O KUĆI
Naša ruralna kuća smještena je u netaknutoj i pitomoj prirodi prekrasnog kraja Karlovačke županije, u Banjskom Selu. Okružena brežuljcima i s dvije najljepše rijeke, Korana i Mrežnica, kuća je idealno mjesto za uživanje u mirnom odmoru u prirodi.

Kuća je obnovljena do najsitnijih detalja kako bi sačuvali izvorni oblik te poštovali tradiciju i arhitekturu prepoznatljivu za prostore središnje Hrvatske. U potpunosti sačuvana autohtonost podneblja odiše romantičnim duhom prošlosti.

Izgrađena davne 1907. godine, kuća za odmor “Novosel” danas je obnovljena s potpunom pozornošću usmjerenom na sačuvanje autentičnosti iz perioda gradnje kuće. Na samu osnovu nadovezani su moderni standardi kojima smo svakodnevno okruženi.

U prizemlju kuće nalaze se kuhinja, koja je opremljena svim kućanskim aparatima, i komforan dnevni boravak sa kaminom koji pruža divan ugođaj zimi. Na katu kuće se nalaze prostrana spavaonica s bračnim krevetom i dodatnim ležajevima te kupaonica s WC-om i kadom. U dvorištu se nalazi velika hrastova sjenica, ručne izrade, pod kojom se može smjestiti 15 osoba.

Želite li potpunu privatnos vas i vama drage osobe javite nam se.

uz predhodni dogovor organiziramao domijenke, rođendane, manja vjenčanja, team bilndinge.

www.kucanovosel.com

mail: banjsko.selo@gmail.com

Kontakt mob: 095 535 55 65
- 17:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.