Dođi da vidiš,dođi da se diviš... :-)
Krkljaonica na "Blogeru"
Novootvorena "Krkljaonica" pod novom domenom...
Grga-geodet
Moj školski drug...
Životinja
Dalmatinka,ovaj,ups... Livanjka... :-)
Bad Obsession-osječka fresh rock-grupa
Snošaj slonova i slični zvukovi... :-)
Premier Jour
Very,very,very old women that I know... :-)
Alkosi
Alkosi,prof.dr. Zvone i mr.sc. Periša...
Osijek Club
Polako se skuplja ekipa,Zvone i ja smo moderatori,moglo bi biti zabavno
Mali Vrag
Najdraza sestricna... :-)

AKO NETKO ŽELI VIDJETI MOJE PRIJAŠNJE TEKSTOVE,NEKA MI OSTAVI E-MAIL ADRESU U KOMENTARU,PA CU MU IH POSLATI KAD UHVATIM VREMENA.

KRKLJAONICA-sranja žive vječno...

25.04.2006., utorak

AVE Jens Lehman!

Evo,izgleda da ja objavljujem postove samo kad igra Arsenal,i sto je najbitnije,kad god to napravim,Arsenal pobijedi,ili u ovom slucaju ide u finale... Vjerujem da ce to biti finale protiv Barcelone,pa zato apeliram na one sto imaju para vise nego sto im treba (da Sanja,i na tebe se odnosi,ne kolutaj ocima) da doniraju neke pare da me se posalje u Pariz na finale,obecajem da cu svim donatorima poslat razglednicu... U onom gorem slucaju,ako se nista ne donira,zanima me je li tko zainteresiran da kupi moj bubreg (ili sta mu vec treba),nema frke,cijena bilo kojeg organa je ulaznica za finale,pa se javite... Nista,znate sta vam je ciniti,dakle,ocekujem ili neke pare ili da netko dođe do mene po organ s ulaznicom,vadim bubreg u roku 5 minuta...

PS: Kao sto obecah Dabru,spomenut cu se tebe i tvog fice u ovom postu,ali mi moras poslati slike da i ostatak Hrvatske vidi to cudo tehnike... Eto Dabar,spomenuo sam te se...

- 22:52 - You have the right to remain silent (5) - Prepiši,nema printanja! - Taraba

18.04.2006., utorak

Novi tjedan,novi post,i tako unedogled...

Dakle,vrijeme je za novi post... I sta se dogodilo od zadnjeg posta? Apsolutno,jebeno nista... 0 bodova... Al rekoh sam sebi,moram nesto objavit barem zbog ovih mojih malobrojnih obozavatelja (malo nas je,al' smo gadni...). Eto,spremam se za gledanje utakmice Lige prvaka,poslije toga slijedi tus,i najvjerojatnije spavanac,jer ne vjerujem da ce mi se neka dobra riba uvuci u krevet,a da ni ne skontam...lud U cem' je fora,zasto se nista ne događa...? Ne znam,to je ono poznato post-blagdansko mrtvilo koje hvata ljude...bang Sad sam se sjetio da su nam u skoli nesto rekli da bi ove subote kod nas u dvorani biti tecaj nekog plesa za maturante,ples se zove kao neko jebeno meksikansko ili spanjolsko jelo,neam pojma... Pa si kontam otici tamo... Al' ne brinite,ne da plesem (bas ces majmuna naucit plesat,meni treba onaj slijepi verglaš koji ce mi vrtit melodiju,a ja cu se cesat ispod pazuha i gegajuci se prikupljat lovu...),nego da to gledam,kupit six-pack u obliznjoj trgovini i zasjest na tribine,te chillat dok to traje...party Cuo sam da ce bit jos 3 ili 4 skole osim nase ukljucene u to sranje,pa si idem gledat kriplove,moglo bi biti interesantno... No u tu subotu navecer bi moglo biti vrlo zabavno,jer nas kolega i skolski drug Borko ima oprostajnu svirku u Bastionu (koji se,ako ne znate,zatvara,pa je ovo koncert tipa: "Jebi se,i sretno!"),pa se nadam da cu povuci malo mulja,da zakljucim ove praznike...partypartypartybang Prije nego sto se oprostim od vas,zelim jos samo naglasit da sutra ako Arsenal ne pobijedi cu svima jebat majku,javno,nemojte se uvrijedit,nije to do vas,moram to negdje izbacit...headbangburninmad

PS: Nisam ni znao da mogu napisati toliki post pisuci o bezvezarijama,ide to meni...ludnamcor

- 18:36 - You have the right to remain silent (37) - Prepiši,nema printanja! - Taraba

12.04.2006., srijeda

Cadillac (ili kako se vec pise)....

Dakle,veceras smo bili u Cadillacu i odusevljen sam... Maloprije sam dosao kuci i jos uvijek ne mogu pricati ko normalan covjek,naime,glas mi je ko u 10-godisnje curice,piskav i nerazumljiv... Danas je nas prijatelj Borko imao svirku i bilo je strasno... Za vrijeme pauze su neki kriplovi recitirali nekakve pizdarije,na srecu to nije dugo trajalo... Ali osim odlicne svirke me odusevilo jos nesto,a to je cinjenica da se u Cadillacu zateklo valjda pola autobusa Poljakinja,nemam pojma zasto su ovdje,mozda nekakva ekskurzija ili nesto takvo,pa su stali prenociti u Osijeku,neam pojma,zbilja... No cure su strasno ispravne i za razliku od ovih nasih,ne boje se da ce zatrudnijet ako ti se nasmijese,makar ja ne znam dobro poljski,a one hrvatski,pricao sam vise s njima nego sa svim ostalim "Hrvaticama" tamo... Nista,sad sam dosao barem do jednog zakljucka: moram otici u Poljsku,prvom prilikom... :-). Ajd sad,jebite se i sretno,idem pokusati napraviti nesto za skolu sutra...

- 00:30 - You have the right to remain silent (24) - Prepiši,nema printanja! - Taraba

06.04.2006., četvrtak

Ovo su vam Geodetske Vježbe,zajeban predmet koji uvijek uspijemo okrenut na smijuriju...

Evo,na ove dvije slike vidite razliku postojeceg stanja na juznoj osjeckoj obilaznici nakon sto je "malo" reagirao nas profesor "Obrad",zar je uopce potrebno napomenuti da se krsio zakon... Al ne,sinovi moji,Geodezija prije svega,pa makar i izazvali prometnu ili dobili prekrsajnu prijavu... Ovaj maneken kojeg vidite na prvoj slici je Borko,lega iz razreda,majstor je ludi gitarist,pa se mora pojavljivati po raznoraznim medijima kako bi se promovirao... partynut

PRIJE OBRADA:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

POSLIJE OBRADA:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I nek' se netko usudi reci da cemo mi izaci normalni iz srednje skole...nut

- 22:13 - You have the right to remain silent (7) - Prepiši,nema printanja! - Taraba

03.04.2006., ponedjeljak

Kažu ljudi,stavi nešto novo,pa cu to i napraviti,jedino sto nemam inspiracije za nesto pametno napisat,pa tu uskače dobri stari copy-paste

Objasnjenja fraza iz filma Ljubise Samardzica "Nebeska udica":

1. Mamu im jebem - fraza koja se cesto upotrebljava i koja u suvremenom srpskom jeziku nema samo dvojno ili trojno, vec bezbroj znacenja. S njom izrazavamo: BJES (primjer - Prokleta govna, mamu im jebem! ), RADOST (primjer - Pa gde si, bre, mamu ti jebem, sto godina te nisam video!?), CUDJENJE (E, pa kakvo je to djubre, mamu mu jebem!)...

2. Sta, dosta kurac? - fraza koja oznacava neslaganje sa sugovornikom. U suvremenom srpskom jeziku upotreba ove rijeci obicno znaci negaciju, npr. HOCU KURAC znaci NECU.

3. Pa, pusi se vise! - Rijec je o frazi koja, po statistickim podacima, odrazava misljenje prosjecnog Srba o opcem stanju u drzavi u usporedbi sa stanjem od prije nekoliko godina. Pritom, rijec PUSENJE ne znaci uzivanje u duhanskom dimu.

4. Srbin do jaja - 100 posto Srbin.

5. Jebote! - Rijec koja se cesto upotrebljava u suvremenom srpskom jeziku, a ipak nema neko konkretno znacenje (kao i rijec BRE). Iako je nastala iz rijeci koja opisuje spolno opcenje, uglavnom s tim nema nikakve veze. Primjer: ako vam u gradskom prijevozu suputnik kaze "U, jebote, pun autobus", to ne znaci da vam predlaze grupni seks sa putnicima, on samo izrazava cudjenje zbog guzve u autobusu.

6. Zabole me(ne) dupe - Bas me briga.

7. Ma, jedi bre govna - Briga me.

8. Joj, picka ti materina! - Legenda medju kletvama i psovkama, majka svih kletvi, zapravo dio folklora.

9. A sad se kurcite... - Glagol KURCITI SE tesko je objasniti. O cemu se tu radi najbolje objasnjenje je ovaj vic: "Elem, lete avionom Mujo i papagaj. Dolazi stjuardesa i pita ih sta zele da popiju. - Viski, kaze Mujo. - Kakav viski, vikne stjuardesa, jeste li vi normalni, zar ne znate da je rat! Budite srecni sto ste uopste u avionu! - Okej, onda mi donesi sok - kaze Mujo. - A vi? - pita stjuardesa papagaja. - Ma sta mi se tu izmotavas, picka ti materina! Brzo donesi jedan viski s ledom - viknu papagaj. Stjuardesa otrci do pilota, pozali mu se na cudne putnike, on kaze da im ovaj put da to sto su trazili a ako nastave da je maltretiraju - on ce da sredi stvar. Stevka im odnese pice - viski za papagaja, sok za Muju. Muja besan zove devojku: - sta se izmotavas, pizda ti materina, papagaju viski a meni sok! Brzo donesi i meni jedan viski, jebem ti mater! Stjuardesa otrci do pilota, kaze sta se desilo, ovaj otvori vrata i izbaci Muju i papagaja iz aviona. Dok padaju, papagaj pita Muju: - Je li Mujo, jel ti znas da letis? - Ne, rijece Muja. - Pa sto se onda kurcis?"

10. Ako slucajno ne zaluta neka bomba i posalje nas u picku materinu - Potpuno je jasno sta ove rijeci znace. Zapravo, nije jasno zasto su se nasle u ovim objasnjenjima.

11. Ode sve u picku materinu! - Isto kao broj 10, samo sto se ovde radi o tuznoj konstataciji, za razliku od prethodne recenice koja izrazava optimizam.

12. Nemoj da kenjas - Ne lupetaj!

13. Cuti i kenjaj - Radi sta hoces, samo suti.

14. Nemoj da psujes, picka ti materina - Ovim rijecima sugovorniku jasno stavljamo do znanja da ne zelimo raspravljati i spustiti se na njegov ulicni nivo.

15. Koji ti je, bre, kurac? - Sta se desava?

16. Ja pogledam levo, kad ono tresnja rodila u picku materinu! - Cetvrti stupanj usporedbe. Postoji samo u srpskom jeziku. Primjer: lep - lepsi - najlepsi - lep u picku materinu, sto znaci ljepsi od najljepseg.

17. Sta je bre, picka ti materina, matori? - Sto vas muci, gospodine?

18. Ali sam celog zivota imao muda! - Ovo ce sigurno razumjeti oni koji redovno prate sjednice nase vlade.

19. Nema frke, burazeru! - Sinonim za NEMA PROBLEMA, prve rijeci koje stranci nauce kad dodju u Srbiju.

20. Ubedio sam bolide da rade - Ovo smo izabrali kao ilustraciju odnosa suvremene srpske mladezi prema radu. Rijec BOLID je krasan primjer cetvrtog stupnja za vrijedjanje sugovornika: KRETEN, DEBIL, IDIOT, BOLID. Ako bi stupanj tuposti usporedjivali sa brzinom, IDIOTA mozemo usporediti sa Ficom dok je BOLID vec na nivou Formule 1.

21. Baba je riknula! - Skracenica za: S velikom tugom vas obavjestavamo da je stara gospodja preminula poslje duge i teske bolesti.

22. Koji je tebi kurac, kretenu pijani? - Dobar dan, kako ste?

23. Ajde dodji, pun mi te je vise kurac... - Draga punice, ocekujemo Vas s nestrpljenjem i veseljem.

24. A i napusis mi se kurcine - Znate vec... Ocigledno je u pitanju nekakav lajt motiv - crvena nit filma.

- 21:42 - You have the right to remain silent (13) - Prepiši,nema printanja! - Taraba

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ajd,nemojte ovo čitat,nije nuzno... :-)
Evo ovako,nakon sto sam pisao tekstove koje je objavljivao Grga na blogu "geodet10",odlucio sam uplovit u privatne vode,pa kako bude... :-). Inače sam Osječanin koji se rodio davne 1987.,škorpion sam u horoskopu (što je vrlo bitno znati,za popizdit...) i trenutke dokolice provodim spavajuci,a eto,sad sam si nasao novu zanimaciju,maltretiranje sire hrvatske mase s mojim sranjima...




GUNS N' ROSES lyrics




Joj,vidi rulje sto je nahrlila vidjeti moj blog...
Free Web Counter
Free Web Counter