Klaun terapija u Trogiru!

srijeda , 08.11.2017.

Po drugi put ove godine posjetili smo Dom za psihički bolesne odrasle u Trogiru. Ovaj put pridružili nam su se Antea i Marina, dvije nove volonterke iz Splita, koje su bile željne iskusiti "klaun terapiju" - što to znači i koji je to osjećaj kad ljudima izmamiš osmijeh na lice. Iako je bilo malo treme, djevojke su brzo na nju zaboravile i uživale u glumi, plesu i interakcijom s korisnicima Doma.
Osoblje se također uključilo u glumu kao da su oduvijek bili u showbiznisu, a gledaoci umrli od smjeha...
Još jednom smo zajednički zaključili da je terapija za korisnike istovremeno korisna i sudionicima u njoj! Da bi bio sretan, učini druge sretnima! Vidimo se uskoro :)



"Najveće srce najmanjem srcu!"

utorak , 07.11.2017.

Klaunica Karmelino i klaunica Nina sudjelovali su u programu "Najveće srce najmanjem srcu" - manifestacija humanitarnog karaktera, u kojoj su sudionici prikupljali sredstva za djecu u Domu za nezbrinutu djecu "Ivana Brlić Mažuranić" Lovran. Hvalevrijedna humanitarna priredba održala se je 5.11.2017. u Bakru i okupila nezaboravnu ekipu! Neka prikupljena sredstva nađu svoj cilj na radost i osmijeh i potrebu djeci kojima su namjenjena.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.