Ime koje ništa ne vrijedi

05.08.2008., utorak

Seks u i na automobilu

Često je izuzetno bolan i ostavlja masnice, rijetko pruža vrhunski užitak, a još rjeđe traje dulje od desetak minuta. Ipak, seks u automobilu je jedna od stvari koje morate učiniti kako biste jednog dana mogli reći da ste doista živjeli punim plućima...


Čitava fama oko seksa u automobilu, kao i oko seksa na bilo kojem javnom mjestu, leži u napetosti – hoće li vas netko zateći na djelu? Da je ljudima gušt za vrijeme seksa strugati glavom po krovu dok im je koljeno skvrčeno između ručne i mjenjača, seksali bi se u automobilu iza zatvorenih garažnih vrata. Budući da to nije slučaj, ritmična njihanja naizgled praznih automobila moći će se ovog ljeta vidjeti po zabačenim plažama, parkinzima i šumarcima.

Postoji nekoliko mjesta za dobar seks u i na automobilu: prednje sjedište, zadnje sjedište, hauba. Prtljažnik ostavljamo mazohistima. Sve ovisi o dimenzijama - vas, vaše partnerice i automobila koji vozite. Nemojte očajavati ako vozite kakvu sportsku makinu skučene unutrašnjosti. Ako postoji nešto bolje od seksa u automobilu, onda je to seks na automobilu!

Prednja sjedišta – klasične poze

Ako ste previše lijeni da se pomaknete sa svojeg vozačkog mjesta, tada vlastito sjedište pomaknite što dalje od upravljača. Partnerici dopustite da vas zajaši. Od svih načina na koje se može koristiti prednje suvozačko sjedalo za vaša leđa ponajbolji je onaj gdje je partnerica udobno zavaljena u spuštenom sjedalu, a vi na njoj. Može i obrnuto, no u tom slučaju nije loše ponijeti štitnike, kako biste njezina koljena zaštitili od parkirne kočnice. Jedna od boljih poza je i ona kad ste vi u sjedalu, a ona na vama, okrenuta leđima. Ovdje do izražaja dolazi prednja armatura, koja njoj može poslužiti kao odličan oslonac.

Zadnja sjedišta – za napredne

Uvjerljivo najudobnija poza u automobilu je ona kad prednja sjedišta zgurate što više naprijed, zavalite se na sredinu stražnje klupe, a ona vas zajaši..

Na haubi

Imate sportski automobil dugog prednjeg i kratkog stražnjeg kraja? U unutrašnjosti jedva ima dovoljno mjesta da uz vozača i suvozača stane neseser? Ne očajavajte! Osim što su takvi automobili mamac za sponzoruše, pomislite tek kolika ćete faca biti kad je našiljite na haubi! Naravno, pazeći da ne ogrebete lak! Dakle, ona leži na prsima na poklopcu motora balansirajući rukama, dok je vi pridržavate za noge te prodirete straga. Zna biti naporno, bolno za leđa i ruke, ali uvjerljivo najbolja mačo ego-trip poza.



Više o tome na tportal

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.