KONJKO

24.09.2005., subota

LJUBAV

Evo i sad kad ja velim da MRZIM talijane, slovence, srbe, španjolce, britance i amere onda se meni veli da sam ja ovakav i da sam ja onakav...A 4 od ovih 6 nacija me stajalo živaca za 3 jebena života! Naravno, mislim na tekmu Hrvatska - španjolska. I sad nek ćovjek bude pribran i ne mrzi sve oko sebe. Zaćudo primjetio sam da mi Hrvati pa tako i ja ne pljujemo i nemamo nikaj protiv mađara. O njima ni viceva ni sprdaćina ni nikaj. Jebemu mater a ja ljudima dajem fino opcije...il da budu svi ko mađari il da se jednostavno prepuste hrvatskom pokoravanju. I kad bi to ja njima predložio onda bi opet bio ovakav i onakav. Ajde ti sad budi normalan...ajde sad imaj ideju i viziju o boljem svijetu kad svi oko tebe jednostavno ne dozvoljavaju da tvoja ideja izađe na vidjelo. I na kraju umjetnik ostane sam i umre u jadu i bijedi. AL NJEGOVU IDEJU IPAK NAKON NEKOG VREMENA PREPOZNAJU!!! Onda se shvate velike ideje tog mislioca, ispravnost njegovih genijalnih zamisli i vizionarskog razmišljanja. I zato ja se povlaćim ćisto iz protesta u samoću i jad da umrem i da me se što prije shvati. Aj bok!

- 19:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

21.09.2005., srijeda

SLOVENIJA NAPADA!!!

Crni dušman, zelen više,
Novu povijest i geografiju piše.
Hoće lagat, palit, krast,
al mora znat da će past!!
Zelen dušman u pohod kreće,
Zar može nesreće bit veće?
U obranu svi, ajmo sad,
Nemre nam nikaj taj zeleni gad!
Sjetimo se kaj je reko Viktor Lenac,
Nemre nam nikaj jebeni slovenac!
Tuć ćemo ih, mlatit, gazit,
Natjerat da se skriju,
Moramo sam pazit da ih ne steramo u Austriju.
Jer ugibalište...kako to reće Pervan...
Jako im je malo,
Više od 3 tu ih ne bi stalo.
O ženama im neću ni prićat ćak,
To bi trebo znat svak,
I KOLCEM, I LANCEM, I BOXEROM U GLAVU,
JEBAT ĆEMO SLOVENKU CRNU, SMEĐU, PLAVU!!!
Samo pazi da dijete ne napraviš,
Jer ak napraviš pazi da ga i udaviš.
Nije u djetetu ni u boji kože,
Sve će proć al slovenac ne može.
I kad ih na kraju steramo sve natrag,
Preć ćemo i mi njihov kućni prag.
Al onda se ne vraćamo doma praznih ruku,
Naplatit ćemo im svaku našu muku.
Poravnat ćemo triglav, zbetonirat more,
Sve ih pokorit i potrpat u zatvore!!!

- 22:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

19.09.2005., ponedjeljak

VIC! VIC! VIC!

Kaj dobiješ kad križaš bosanca i leptira...Mali leteći medvjedići!

---Semi---

- 23:30 - Komentari (6) - Isprintaj - #

RAAAAAAAAT!! BJEŽMO!!!

Ili ne...naravno u pitanju je rat Hrvatske i slovenije kojim cu se sad pozabavit u maniri Frana Višnara. E pa o cem mi tu prićamo...rat je vrlo vjerojatan scenarij u roku od 5 minuta od trena kad ja popizdim i sam im naravno objavim rat! Naravno pripreme se poćele već odavno, pa ne mislite valjda da ja prićam gluposti il neke stvari bez pokrića!?!?!? HA! Pa ja sam CHAIN zaboga! Dakle kaj sam ja dosad napravil...za poćetak sam postavio 2 šlaufa vec prikopćana na vodu i spremna za pustanje u pogon ćim mi se sprdne. Potopit ću cijelu prokletu deželicu sam tak!!! Samo da vidim i jedan jedini razlog i vratit ću ih sve pod vodu odakle su i dosli! Nadalje, skinuo sam povećalo s mog švicarskog nožića i okrenuo ga prema slovenijićici! Da da, dobro mislite, na najmanji znak nepostivanja moje volje okrenut cu povećalo prema suncu i spalit cijelu jebenu zemljićicu slovenijićicu. Naravno to ce se desit samo ak uspiju zatvorit vodu i spasit se potopa koji im je namijenjen prije paljenja! U pripremi imam i jednu lopatu! E sad, pitanja naravno slijede...pa dobro CHAIN ti miroljubivi ćovjeće koji će ti kurac lopata...e pa na vam odgovor...Zato da mogu bit prvi ko je ne samo pokorio, potopio il zapalio neku zemlju neg da budem prvi ko je i cijelu jednu zemlju iskopo van s mjesta di je nekad bila!!! Al bez brige, necu tim prljavim tlom zagadit voljenu mi Hrvatsku grudu, tim smećem cu se koristit da prekrijem tragove neceg dosad jos najbrutalnijeg, najokrutnijeg i najopakijeg viđenog jos od vremena Katarine Medici i masakra poznatijeg kao Bartolomejska noć. Spremio sam the ultimate oružje izuzetne vatrene moći! Razorno kao Švarceneger u Irejzeru, prelijepo kao Anđelina u...bilo gdje, a opet lako kao moja bivša treba...predstavljam vam FULL SCALE FIRECRACKER ATTACK!! DA!!!! Napad petardama klase žabica z.x.dveiljade i piratica destroyer. Potpuna destrukcija u samo 10 sekundi. Jebanje sveg po spisku ovaj napad ćini bogom rata, carem ubijanja, princom uništavanja, ajatolahom smrti, despotom tame i generalom pakla! I sad nek se neko samnom zajebava!!!!! BO SELECTA!!!!

---Chain---

- 20:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

18.09.2005., nedjelja

HAIKU KUTAK

Dinamo će bit prvak,
Kakvi medvjedi???
Kak ja mrzim slovence!

- 17:46 - Komentari (3) - Isprintaj - #

12.09.2005., ponedjeljak

NARODNA LJEKARNA

Dakle kaj, vraćamo se s narodnom ljekarnom...ovaj put vam donosimo od strane who-a (vrld helt organizejšn) nepreporućen i netestiran lijek. Ovaj je lijek bio poznat samo mojoj babi i njezinoj najboljoj priji, lokalnoj seoskoj rodilji te nekolicini drugih žena koje su došle pod utjecaj lijeka za vrijeme poroda. Naravno, u pitanju je lijek za...olakšavanje porođajnih "muka". Ajmo na stvar. Sastojci...1 svinja pasmine hipor, stado crnaca, 6 dkg tunguške sive papratnjaće i otprilike 1 trudnica. Priprema lijeka...Prije svega stado crnaca nam je potrebno za pamuk. Poslije mukotrpnog branja pamuka crnci se bacaju u najbližu jamu dubine ne ispod 78 metara da ne bi izazvali smrad il pojavu nekih raznoraznih bolesti nakon ćega se jama obavezno zatrpava živim vapnom. Što je jama dalje mogu se bacat u pliće jame ili ako moramo baš blizu, mogu se palit u posebnim ustanovama u koje se crnci masovno naseljavaju jer se oni dobrovoljno ZALAŽU za dobrobit cijelog svijeta, pa ih se onda fino naloži i problem riješen. Ustanove se zovu konc logori. Kad smo riješili problem pamuka i pripadajućeg otpada, posvećujemo se ne tako prljavom dijelu posla. Klanje svinje. Klanjem je potrebno dobiti 2,5 ml svježe svinjske sline. Slina se nikad ne uzima živoj svinji jer se na taj naćin ne iskorištava svinja u potpunosti. Tada se svinja odvozi u obližnju ZALAGAONICU ne bi li se na nekom ćudnom crnom biološkom otpadu ispeko odojak za hranjenje i specijalnu obuku crnaca koje svi tako volimo i zato ih i hranimo takvim prvoklasnim svinjama (po mogućnosti crnci trebaju bit muslimani). Sada prelazimo na posao, na pamućni rubac dimenzija 50x25 cm kapnemo svinjsku slinu il ako nam se to baš ne sviđa onda i ne moramo, zatim u rubac sitno narezuckamo tungušku sivu papratnjaću koju je imalo baš svako domaćinstvo u babinom selu, te laganim.....nježnim potezima sastojke umotamo u rubac i umoćimo u vodu. Iscijedimo natopljeni rubac i tako vlažnog ga se daje trudnici da cucla tamam kad poćne 3 val porođajnih grćeva. Ono šta je zagarantirano lijekom je ćudotvorno djelovanje sive papratnjaće koje potencira bolove tako da se trudnici dotadašnji bolovi ćine ko pićkin dim. Eto, aj bok.

- 13:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.09.2005., srijeda

UČIONICA

Dakle kaj...bilo bi zgodno povest se za Silentdriverovim prijedlogom i objasnit zakaj, al fakat zakaj se ti "ljudi" i u internacionalnoj nomenklaturi oznaćavaju sa a.s.....naravno alpski srbi i jos naravnije sve malim slovom. Pa prije svega, kao i ostale komlpicirane stvari u životu i ovu bi trebalo sagledat sa više razlićitih strana al ak se uzme u obzir da je ovo praf zapraf vrlo jednostavno onda necu nikaj sagledavat već ću probat objasnit to što je kompliciranije moguće samo zato da ispadnem pristojan (ipak ne želim vrijeđat nikog ne...bljf#)!!! Objašnjenje slijedi...zato kaj i jesu jebeni smrdljivi srbi mamu im jebem da im jebem da im mamu jebem. Eto zakaj ih zovu alpskim srbima. Mislim ajmo malo logike tihivozaću...kaj dobiješ kad stavis srbina na planinu...il crnogorca il slovenca a s obzirom da ovdje nema govora o crnoj, crnkastoj, crnjićavoj il bilo kakvoj gori logika nalaze da ovo moraju bit slovenci. Medutim postoji problem, pravog slovenca niko nikad zapravo nije vidio. To ti izade nekaj ko bigfut. Je a nije, a opet ko da je. U cem je problem (osim u faci) ? Problem je u tome kaj imas cijelu hrpu planinskih divojebenih koza uslijed cega promatrac vulgaris nije u stanju razlućit slovenca od koze i onda se trebas jebeno kuzit u stvar i dobro ju pregledat...ko kaj samo oni japanci znaju koji je pilic muski a koji zenski. Tak bi trebalo educirat po 1 pripadnika svake zemlje s kojom oni granice tak da se ustanovi njihov stvaran broj. A da, ima i tu problem, ne bi svi stali u tu pisljivu dezelicicu. A kaj ja znam onda...medunarodna arbitraza bi mozda pomogla. Ma idem ja...

- 23:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

06.09.2005., utorak

VIR BEK!!!

Ok mislim stvarno, znam da nas dugo nije bilo al jebiga...ljenost je napravila svoje. Mislim da je bitno da sad nastavimo di smo stali....a di smo stali? Na slovencima naravno, a di drugdje? Zapravo na svoje pitanje sam mogo odgovorit i u govno, isto mi znaće oba odgovora.... Da trebo bi se ispravit...dakle idemo ispocetka...a di smo stali? U govno! Vidio sam da su nam poćeli postat (i stali odavno) neki pripadnici srpskog alpinistićkog team-a (slovenaci dakle). I sve bi to bilo krasno kad bi imo neki rijećnik srpskih narjećja pa da skuzim kaj su mi ti "ljudi" uopće napisali. S obzirom da je ovaj blog namjenjen informiranju hrvatske javnosti o ćinjećnim stanjima u proteklih od uvijek, a ne obraćanju nekim pojedinim ultramanjinama, ipak ću napravit jednu iznimku i obratit se DIREKTNO pripadnicima te srpske sportsko-rekreativne sekcije. ODJEBITE S NAŠEG BLOGA! Inaće sam ja vrlo dobar, dražestan, miroljubiv ćak, prema svim onim nakupinama proteina i ostalih gluposti koje su sposobne okarakterizirat se kao ljudi al s obzirom da ovo krdo biorazgradivog materijala koje se naziva slovencima to ne može, ponovit ću još jednom...ODJEBITE S NAŠEG BLOGA!

- 03:08 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

OPIS BLOGA
Ovaj blog će vidit Semi i Chain...i niko (kranjcar) drugi osim nas. Tu će se jako puno pjesama skladat, tu će se puno cura golih moć vidit, tu će se tamagoćiji uzgajat (DA DA, SAMO KOD NAS), tu će se o politićarima našim vrlim epovi stvarat u tonama...TONAMA KAŽEM VAM...ovo je blog za sve mlade i one koji slusaju bsb...ali postoji jedno pravilo a to je!
NEMA SPRDANJA SA SLOVENCIMA, NJIH TAK VOLIMO DA JE ZABRANJENO PISANJE TVRĐE VERZIJE SLOVA Ć!

ZANIMLJIVO DO BOLA
KONJKO TJEDNA
KOKA TJEDNA

ZA NASMIJAT SE....
ONLINE STRIP

VIC NA EX
Idu šumom dva.....