Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kulerica

    Ja jako volim snizenja, volim Parndorf i volim kupit dobro, a povoljno. :-) A kaj da ti velim za Karla? Nije sve crno-bijelo, ima i nekih prljavorozih i tamnoljubicastih krpica, ali te valjda nisu po izlozima. Ima i jedan lijepi muski kaput, ima i neki svjetlucavi sakac za zene... Zapravo, ima dosta toga i na Hilferici jos uvijek nije rasprodano, pa odi vidi. Meni se osobno nista nije svidjalo i nisam nista kupila, jedino mi je ta svila totalni mrak.

    avatar

    15.11.2004. (23:04)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ma da, vidjela sam te prljavoroze haljinice,ali ih nisam iskomentirala,osim da su super materijali, jer ne znam na kaj bi to iskombinirala u svakodnevnom životu.A to je jedino što sam vidjela da nije crno i bijelo.Ak prođem po Hilferici, bum pogledala kaj još ima,iako mi se čini da sam dobila sliku i da ću pričekati neku manje poznatu kolekciju za pasti oči,a možda i za piknuti nešto.

    avatar

    16.11.2004. (11:08)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    Lagerfeldova kolekcija je kod nas (čini mi se) netaknuta, i nije bilo neke gužve oko nje... Gledam na tv da je većinom rasprodano i da se već na ebay prodaje!!!

    avatar

    17.11.2004. (21:10)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Nemrem vjerovati da se već prodaje na eBay-u. Vidiš, nisu svi ludi za time, možda živiš u manje opterećenom okruženju što se tiče tih nekih pomodnosti.

    avatar

    17.11.2004. (22:32)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ja sam to bas jucer gledala na teveu, nisam odusevljena jer njega nikad nisam voljela nositi, pre blesava moda i nije moj stil ali volim njegove parfeme, pozdrav dijaspori ;))

    avatar

    18.11.2004. (00:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...