Komentari

vege.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bugenvilija

    Bazgin sirup se NE smije kuhati! Kuhanjem gubi sve vrijednosti i postaje beskoristan. Ovo sa limunom cujem prvi put, a bazgu radim zadnjih 20 godina. Pozdrav

    avatar

    29.11.2004. (12:14)    -   -   -   -  

  • akvarel

    Evo i mene, možda malo pomognem:ako se kuha sirup od cvijeta bazge, kuhanjem se unište neki kvalitetni sastojci. Ali, ako se radi sirup od zrelih bazginih bobica, MORA se kratko prokuhati ( da zavrije) jer bobice sadrže malo otrovnih sastojaka i kuhanjem se unište. Inače, sirup od bobica je ODLIČAN i pun željeza, podsjeća na borovice sa blagim gorkastim okusom.Probajte!

    avatar

    16.02.2005. (12:20)    -   -   -   -  

  • Kuharske fantazije

    avatar

    11.11.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...