Komentari

blumorning.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Anna begins...

    To je tako...nema tu neke velike filozofije..ti si ocito napravila sve sto si mogla, sad je na njemu red...ako ostane pasivan, to je njegov gubitak ;)

    avatar

    05.11.2004. (23:06)    -   -   -   -  

  • my-way

    ne si razbijati glavu s tim kako funkcionira njihov mozak...ne možemo mi to skužit...i možeš pitati, ali sumnjam da ćeš išta s tim učiniti ako ti on sam ne bude htio dati odgovore...slažem se s Pearls, na njemu je red

    avatar

    06.11.2004. (11:42)    -   -   -   -  

  • VLado

    ...Jednog dana ljubav kaze prijateljstvu: "zasto ti postojis kada postojim ja?", prijateljsto odgovori: "da nosim osmijeh tamo gdje si ti ostavila suzu"... :) Saljem ti veliki pozdrav iz Rima

    avatar

    06.11.2004. (14:12)    -   -   -   -  

  • the nearness of you

    Obožavam ovu pjesmu. :o)

    avatar

    06.11.2004. (17:24)    -   -   -   -  

  • the nearness of you

    Ah, da, što se muških tiče, moj savjet ti je ako želiš neku reakciju, izazovi akciju. Tj. nađi nekog dobrog tipa, super se zabavljaj s njim pred bivšim pa ako još nešto postoji između vas, sam će ti prići u strahu da te ne izgubi. Ako ne bude ništa poduzimao, onda okreni novu stranicu u svom životu. :o)

    avatar

    06.11.2004. (17:28)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Napravila sam sve, bar tako mislim. Nisam sigurna da želim neku veliku akciju, samo da saznam što se događa u njegovoj glavi.

    avatar

    06.11.2004. (21:30)    -   -   -   -  

  • Carolija

    mozda uziva da te mjerka,mozda na tebi osjeca neizvjesnost il pak novu promjenu...ne cini vise nego sto si ucinila,jer onda on pobjedzuje..ako te zeli nece moci dugo drzati se po strani i gledati kako se seces mu pored nosa...;) pozdrav bly

    avatar

    07.11.2004. (10:59)    -   -   -   -  

  • Zadatak: Uspjeh!

    :o)

    avatar

    07.11.2004. (15:11)    -   -   -   -  

  • lovesex

    da, slažem se, na njemu je red... Pusa i drž' se :-)

    avatar

    08.11.2004. (09:16)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    i love you girl

    avatar

    08.11.2004. (11:15)    -   -   -   -  

  • the nearness of you

    Gle, ono što je u njihovim glavama, što im se mota po mislima bolje nemoj ni željeti znati, samo ćeš se razočarati, jer im se uvijek mota nešto poput "vidi ove kako je dobra, mogao bi nešto pokušati kad bi znao da imam šanse. Vidi moje bivše, opet me promatra. Što sad hoće, bilo pa prošlo i idemo dalje!" Muškarci su ti draga moja, kao leptiri ili pčele, idu od jednog do drugog cvijeta ne ramišljajući što će s njim biti kad ga ostave. Nažalost, rijetki su oni s kojima bi moglo biti nešto ozbiljnije nakon prekida. Zato ne osvrći se u prošlost već kreni sama u svoju budućnost. Usput ćeš naći nekoga 100 puta boljega. :o)

    avatar

    08.11.2004. (12:53)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Znam da tako to kod njih funkcionira. Zapravo kod većine. Ali ovo mi je ful drugačije, zapravo nas dvoje nikad ništa nismo imali. Fizički barem. Ono što se događalo u njegovoj glavi, nikad nisam saznala. Ja sam mislila da je to gotova priča. Za mene je bila. Ali u zadnje vrijeme kao da neprestano pokušava uspostaviti komunikaciju. Naprimjer danas, sjedim s frendicom, on sjedi ispred mene. Onda se okrene, pozdravi me, pogleda me onim pogledom i kao da želi nešto reći, ali jednostavno ne može. U isti tren sam se osjećala i dobro i loše zbog toga. Bilo mi je drago što sam ostala jaka da odolim njegovom pogledu, a opet bila sam nekako tužna jer sam osjetila njegovu tugu i zbunjenost. I to samo zato što je on puno drugačiji od svih dečkiju koje sam upoznala. Zapravo, još uvijek mi je drag na neki način.

    avatar

    08.11.2004. (20:50)    -   -   -   -  

  • Blu_morning

    Stvar je samo u tome da bih dala sve da mogu pričati s njim. I htjela bih da prvi krene, ali kad bolje razmislim, ne dajem mu priliku za to. Onda mi je nekako žao. Iako nikad zapravao nije bio moj (bar tako mislim) ipak ga nekako volim i osjećam neku nježnost i povezanost s njim.

    avatar

    08.11.2004. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...