Komentari

psst.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • H r v a S T k a !!!!

    Umjesto nastavka bloga,samo komentar u svezi s jučerašnjim istupom Miomira Žužula na Dnevniku HTV. Gospodin je posve nespremnom voditelju Družijaniću objašnjavao kako KARINA,čija je uloga pravno,normativno i po zdravoj prosudbi,krajnje misteriozna, nije otkupio poduzeće IMOSTROJ,nego samo imovinu (ili dio imovine,sada nije važno) tog poduzeća. No,kako je to mogao otkupiti ako je poduzeće već duše vremena u stečaju radi potraživanja vjerovnika koje su umnogome veće od ukupne vrijednosti poduzeća? Drugimj riječima, država se odrekla svog duga, moguće da je uvjetovala isplatu radnika, ali TO JOŠ UVIJEK ZNAČI DA SE REPUBLIKA HRVATSKA KAO STEČAJNI VJEROVNIK ODREKLA SVOJIH POTRAŽIVANJA U KORIST RADNIKA. O tome,pak nitko još nema prave informacije,ili barem deformacije infoirmacija (činjenica). Kako se pravni sustav svake demokratske temelje na činjenicama, a ne samo na (štetnim) zakonima koji su omogućili pljačku Hrvatske,odakle to prekjo noći Žužulovima novci za tvornicu čarapa i odakle taj silni imetak kojega su stekli u par godina pristupanja HDZ-u i nezavisne RH. Napad na Žužula treba ići u tom pravcu,jer su životi dvije trećine gradjana RH okovani posljedicama takvih pljački.

    avatar

    05.11.2004. (11:19)    -   -   -   -  

  • H r v a S T k a !!!!

    Naravno,treba proučiti s čime su materijalnim SANADER,ŽUŽUL i KOSORICA uopće došli u nezavisnu Hrvatsku,te napraviti usporedbu s onim što danas imaju! Potom,vidjeti što ONI ZAPRAVO IMAJU, te čime su zaslužili takav imetak. Istina uvijek boli, a ovo troje će vrištati. Vrijedja me da oni zastupaju interese nas HRVATA.Sramota i fuuuuuuuuuj

    avatar

    05.11.2004. (11:25)    -   -   -   -  

  • ptsp

    Ako stigneš - javi se na dragovoljac.com.

    avatar

    23.11.2004. (20:12)    -   -   -   -  

  • ante

    ZAUSTAVIMO MESIĆEVU DEVASTACIJU HRVATSKE

    OTVORENO PISMO
    (HRVATSKOM NARODU) XX. dio

    230. Mesić je još kao jugoslavenski predsjednik naredio 2. listopada 1991. godine da; "Ukoliko rukovodstvo Hrvatske ne prihvati ultimatum komande oružnih snaga Jugoslavije -biti ću prisiljen kao Vrhovni komandant JNA i Prdedsjednik SFRJ-a da danas naredim opći napad na Hrvatsku. Armija će morati udariti frontalno, svim snagama, u munjevitom naletu prodrijeti i u Zagreb." Tu Mesićevu izjavu emitirala je britanska TV mreža "Sky News" i drugi program Radio-Beograda.

    231. Pokret "ŠTIT" iz Bjelovara hrvatskim građanima daje APEL: Zaustavimo Mesićevo devastiranje Hrvatske koje je još počelo 1991. godine i traje do sada. Za vrijeme rata največa razaranja dogodila su se na područjima Dubrovnika i Vukovara, od strane Armijskuh transportera i tenkova. Bilo je nekoliko bacanja avionskih kazetnih bombi. I minobacačkih napada... Da podsjetimo se - taj mladac (Mesić), koji je gotovo od punoljetastva imao rezervisano mjesto u centralnim komitetima "boljševističkih kartografija" KPJ-a, sada je Mesić glavni vodeći kadar Republike Hrvatske, tj. on je njezin legtimni predsjednik, iako je Hrvatsku žestojo rušio...

    232. Jugoslavenska je mornarica 3. listopada 1991. godine uvela opću blokadu hrvatskih luka. Hrvatskim brodovima bilo je zabranjeno isplovljavanje. Aedromi su bili zatvoreni, željeznički i cestovni promet prekinut. A gradske svirene za uzbunu neprekidno su zavijale po Hrvatskim gradovima - davajući znakove na opasnost. Građani su sjedeli u zamračenim prostorijama, podrumima ili skloništima. Sva zla te 1991. godine nam je priredio Stipe Mesić, a danas je on "naš predsjednik". Hrvatski narod i sada (opet) ništa ne vidi, kako Mesić več osam godina za svog mandata - kao Predsjednik Hrvatske devastira državu koju predstavlja.

    233. Po nićemu Mesić nije zaslužio da bude predsjednika Hrvatske. On je sjednio u Beogradu kada svi smo prolazili ratne strahote, Mesić je kao "glavna faca", održavao sjednice, bio ojačan generalima; Kadijevićem, Adžićem, Mladićem, Karadžićem, Brovetom,.., i drugima. Oni su učinili ono što je Mesić od njih zahtjevao. Te isto su učinili ono za čime su žudjeli godinama - obranom braneči Jugoslavensku tvorevinu, koja je stečena u drugom svjetskom ratu komunističkom revolucijom i NOB-u. Na ovakav način Hrvatske više nema. Mi živiimo iza (lažne) etikete. To je propast.

    234. Vice Vukojević donedavno je bio sudac Ustavnog suda objavio je informacije (17.05.2008) do kojih je došao, smatra da predsjednik Mesić u sukobu interesa. Tako objašnjava Zvonimir Hodak, odvjetnik Vice Vukojevića, činjenicu da je njegov klijent sada podnio kaznenu prijavu protiv – Stjepana Mesića, predsjednika RH. Hodak je u ime Vukojevića prošlog tjedna, Podnesao kaznenu prijasvu Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu. U njoj se Stipu Mesića (predsjednik Sabora '93.) i Vladimira Sokolića, bivšeg generalnog konzula u Műnchenu (1993.) sumnjiči za kaznena djela “zloporabe položaja i ovlaštenja”.

    235. Oni su, piše u prijavi, “zajednički i prema prethodnom dogovoru, u lipnju i srpnju '93. podignuli s računa MVP u Generalnom konzulatu RH u Műnchenu iznos od 120.609, 73 DEM te od tog iznosa predali Mirku Ljubičiću (Švepsu) 11.000 DEM, Branislavu Mihaljeviću 9200 DEM, Radi Knezu 8800 DEM te Mihaljeviću i Knezu dodatnih 700 DEM, neistinito prikazujući u službenoj dokumentaciji da će navedeni novac upotrijebiti za kupnju opreme za Hrvatsku vojsku”. Dokumenti dalje pokazuju da je bila riječ o nabavi nekoliko osobnih automobila (mercedesa), a koje “nisu registrirali na HV, odnosno Ministarstvo obrane RH...” Navodi se da su to “okrivljenici” počinili bez znanja i odobrenja tadašnjeg MVP dr. Mate Granića i ministra obrane Gojka Šuška, zbog čega je Sokolić bio razriješen dužnosti generalnog konzula”. Vukojević predlaže za svjedoke Matu Granića i Luku Bebića (tadašnji predsjednik saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost).

    236. U kaznenoj prijavi Vukojević navodi da je Stipe Mesić od Sokolića u srpnju 1993. “od Tomislava Senečića iz Konzulata preuzeo novčana sredstva u iznosu od 5500 DEM namijenjena za humanitarne svrhe (za ratnu siročad)”. Tvrdi da je taj novac Mesić “protupravno prisvojio”. Za svjedoke predlaže tadašnjeg voditelja 7. uprave MVP-a, ali i Juru Radića, te Ivića Pašalića (tada predstojnik Ureda i savjetnik predsjednika Tuđmana). Navodi Vukojević da je o razgovoru od 14. prosinca 1993. te izvještavanju Tuđmana sastavljen transkript, te da je, nakon izbora za predsjednika RH 2000., Mesić tražio da se navodi iz transkripta zaniječu, ako budu izneseni u javnosti. Vukojević predlaže Smiljka Sokola kao svjedoka. Mislimo da je ovo dovoljno jasno tko predvodi našu državu Hrvatsku, koja je spala na Mesićeve margine. Činiti ovakva ratna i kriminalna djela, a za njeh ne odgovarati - sramota je cijelog hrvatskog naroda. Koji izgleda da je jako bolestan duhovno - kada ništa ne vidi što "lažni" predsjednik Hrvatske rad

    avatar

    20.05.2008. (18:23)    -   -   -   -  

  • ante

    www.stit-bjelovar.hr

    HDZ I SDP I MESIĆ SU ZLOČINCI

    avatar

    20.05.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...