Komentari

hal.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bedževi - badges

    zasto moj blog nije na fresh

    avatar

    22.05.2004. (16:58)    -   -   -   -  

  • Hal v4

    ... tvoji postovi me iznenađuju i potiću na razmišljanje... odlični su... nemoj stati... stalno ih čitam... HVALA ti...

    avatar

    22.05.2004. (17:17)    -   -   -   -  

  • tko sam

    dobar si, dobar. jedino - pa kolko si ti sretan, najlakse je pricati o sreci. ma zna svatko da je sreca u glavi, al ajde ti reci svojoj glavi budi sretna. ok, mozes joj naredit - npr. drogirajuci se. al prirodno, hm - ja jos nisam skontao kako..

    avatar

    23.05.2004. (00:10)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    "Tko sam", kako ti kažeš svojoj glavi da bude nesretna? Isti je princip i za sreću. Samo...Lakše je prepustiti se i biti nesretan. Za jednu nesretnu misao zalijepi se još nekoliko novih. I tako se stvara začarani krug. Potreban je napor kako bismo svjesno i namjerno vidjeli, u svemu, vedriju stranu.Kada, u sebi, sakupiš dovoljnu količinu sretnih trenutaka, ponovno si možeš priuštiti nesreću. Ma, kakav bi bio život kada bismo stalno bili sretni?! Ubrzo bismo se navikli i postalo bi dosadno. Droga, kao i alkohol, nije rješenje problema već može postati problem (iako sam za legalizaciju ;)) Hal, pišeš kao da mene pitaš :)!

    avatar

    23.05.2004. (00:31)    -   -   -   -  

  • Mirta

    Nisi baš u pravu s ovim blogom. Ego je bitan dio tebe. I sada dok pišeš blog tvoj je ego s tobom. Ti si dobričina čovjek i u tom grmu leži zec. A i neka muka te sigurno natjerala da malo čitaš raznu literaturu, možda ti je i struka tome slična. Moj šef bi ti rekao da si na krivo nasađen i da te treba ubit. Tako meni često kaže. I što bi ti onda učinio? Priznao mu da nemaš ego. Sigurno ne bi. Ja mu ništa nisam rekla, jer njegove izjave govore više o njemu nego o meni. Ali zato je on veliki direktor, a ja sam ...referent. I ne bih htjela biti on ni u kojoj varijanti. A njemu je to sasvim svejedno i baš ga briga što netko o njemu misli.

    avatar

    23.05.2004. (01:19)    -   -   -   -  

  • www

    Hal, vrlo, vrlo mudro.

    avatar

    31.05.2004. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...