Komentari

mrtvimacak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • LIFE

    Slazem se s tobom. Prosao sam slicne stvari... Od 3 godine sam sopan religijom... Puklo mi je prije nekog vremena imam razmisljanja slicna tvojima. nekulturna sirovina... :-)

    avatar

    30.10.2004. (19:00)    -   -   -   -  

  • Laprdanja

    cinjenica je da je vecina odgajana u tom nekom krscanskom duhu i da je vecina pokrstena dok jos nisu svjesni, pa to za njih roditelji obave. onda nekako imas duznost se pricestit i krizmat i obicno u srednjoj mladi ljudi pocnu birat "svoj put". i to je super, ali razdoblje osnovne skole i pitanje vjeronauka u istom je ozbiljan problem. ono, zasto ici na vjeronauk ako sam to ne zelis? a opet, ako ne ides, svi ce te drugacije gledat jer si ti u manjini, a biti na neki nacin odbacen od vrsnjaka u toj osjetljivoj dobi je najgore sto se moze dogodit, tako da nekad i roditelji ne znaju uopce sto bi u prvom razredu, upisali dijete na vjeronauk ili ne. nase skolstvo treba reforme. brzo

    avatar

    30.10.2004. (21:26)    -   -   -   -  

  • macak

    vjeronauk mi je predstavljao nocnu moru u djetinjstvu jer je bas baka sve to na neki nacin forsirala. prijetila cak, ako ne krenem obaviti sve te formalnosti. bila sam u situaciji da idem na krizmu, a proucavam budizam. same gluposti i bacanje love. a sve se i svodi samo na lovu. i susjede. pazi da slucajno ne pomisle da si drugaciji.

    avatar

    31.10.2004. (09:27)    -   -   -   -  

  • gargantua

    Problem je u tome što su te časne i popovi koji predaju vjeronauk potpuno ludi. Umjesto da ti sve logički (kolko je to moguće) objasne stvari, u skladu s vremenom u kojem živimo, oni rade potpuno suprotno. Jebemu, ja jesam katolik i vjerujem u Boga, al kad mi dođe i kaže "Nemojte psovat, ići ćete u pakao. Seks je loš. A djeco, BUDITE DOBRI il ćete ić u pakao", dođe mi da ih sve stjeram u tri pičke m******e.

    avatar

    01.11.2004. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...