Komentari

porto.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • duby

    ovaj ti je odličan.

    avatar

    29.10.2004. (12:48)    -   -   -   -  

  • www

    AHAHAHA kako je ovo jebeno dobro !!!!!!!

    avatar

    29.10.2004. (12:50)    -   -   -   -  

  • carica

    !!!!!!!!!!!!!!!!! s a v r š e n o !!!!!!!!!!!!

    avatar

    29.10.2004. (13:22)    -   -   -   -  

  • ˇˇLegoˇˇ

    uh. pala san na guzu. Portugizac kad se u nekoj dimenziji sretnemo..ja plaćam!

    avatar

    29.10.2004. (14:08)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sokantno ,mora se priznati.

    avatar

    29.10.2004. (14:32)    -   -   -   -  

  • Vuèica Kritièarka

    Porto, stvarno te gušt čitati! Evo i ja napisah jedan post, a čak sam se (između ostalog) dotakla teme supermarket. Pa te molim za komentar, kao autoriteta u tom području. Ono, ako si od volje... Om mani padme hum

    avatar

    29.10.2004. (22:06)    -   -   -   -  

  • Yeta slobodnim stilom

    Bez puno filozofije ... post po mom guštu!:)

    avatar

    30.10.2004. (09:58)    -   -   -   -  

  • Porto

    Stvarno dobro pišeš :))

    avatar

    30.10.2004. (10:55)    -   -   -   -  

  • adrian

    he,he bas sam se ovih dana osjecao nesto matoro. sad mi je odmah lakse, ima i starijih od mene

    avatar

    30.10.2004. (11:08)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    :)))))))))sasvim razumijem tvog Krešu. i sama se često tako osjećam, iako nemam zlatnu karticu, ni svemirski usisavač.:))

    avatar

    30.10.2004. (20:57)    -   -   -   -  

  • transmetropolitan

    a kad jednog dana utrnemo...

    avatar

    31.10.2004. (02:24)    -   -   -   -  

  • pogled preko lijevog ramena

    vau, kako se fino poklopilo... poznavala sam jednog krešu depešovca, iz jabuke, no nisam ga vidjela godinama...a jednom smo se čak u jabuci i poljubili:-)))))

    avatar

    31.10.2004. (10:16)    -   -   -   -  

  • majmunska posla

    UH koja priča ;)

    avatar

    31.10.2004. (21:18)    -   -   -   -  

  • Eryka

    zakon...baš zakon...;)

    avatar

    31.10.2004. (23:12)    -   -   -   -  

  • Skeptik

    Porto, malo je to ipak sve skupa nelogično, kaj ne...naime, Krešo je nezaposlen i dojdekima dila zaugere a posjeduje zlatnu karticu!? Kak to?

    avatar

    01.11.2004. (16:38)    -   -   -   -  

  • Krešo

    Porto, opet lažeš. Nije to priča o Kreši, nego o tebi. ti si protagonist priče, samo te je to sram priznati. Što te odalo? Nevjerojatna potreba kurčenja imovinom (vidi tekst o nadjebavanju na aerodromu) tradicionalno popraćena razmjernom neupućenošću u osnovne kulturne tokove današnjice (vidi opis M.M.-a:"...androginog trash mutanta aliena from outerspace...").

    avatar

    01.11.2004. (16:45)    -   -   -   -  

  • Naropa

    "Osjeća se nadmočan i ZNA da oni znaju da za razliku od ovih klinaca on može kupiti i CD-ove i DVD." E, jebiga....U dućanu su Krešo, klinci i "tip za blagajnom". Krešo se osjeća "nadmočan" jer ima zlatnu karticu. No ne samo zato: on zna da oni znaju...! Koji Porto? Tip za blagajnom (da bi se lakše snašli: prodavač)? Ili klinci? Ne, oni znaju da za razliku od klinaca...! Dakle, oni, koji to znaju, nisu klinci. Tko su to oni? Možda oni koji znaju da se nadmoćan piše s mekim ć? Usput, Krešo je otišao usput homeopatu pa su ga tek usput - za potrebe priče - zaboljela leđa!? Možda je usput prošao još poneki betonsku bunker koji se zove urbana vila, pomislivši kako je to na ovome svijetu nepravedno da doseljenici u Zagreb imaju kuće na sjeveru grada, što je dovoljan dokaz da su neurbani i poljuljani u svom seksualnnom identitetu!!? Možda, no, to će znati samo oni koji znaju da Krešo ima vulo, a klinci nemaju. I da je to sav bed starenja. Ti si dečec idiot.

    avatar

    01.11.2004. (17:12)    -   -   -   -  

  • ...dračin:Kantun...

    haha a tek ovi komentari...vidis moj Porto kako ljude potices...hm...ne mogu rec na stvaranje...na nesto;) glavno da potices;)

    avatar

    01.11.2004. (22:26)    -   -   -   -  

  • Znati Ĺ˝eljko

    Carice (ili Drača, svejedno), budući da ste vi dokazano pametne žene, možete li u pet, šest rečenica napisati zašto je ovo dobra priča? Na stranu "razočarenja" i preostala nepismenost, pustimo formu dakle - jednostavno, zašto ste odjednom do delirija oduševljeni baš ovom pričom?

    avatar

    02.11.2004. (01:45)    -   -   -   -  

  • Porto

    hehehehe.... hehe he... draco moja, a? :)))) skeptik, Šokre nije nezaposlen odkud ti to? Šokre se bavi tzv. direktnom prodajom skupih usisavaca par somova eura komad pa si ti misli. Proda ih ko pljeve. Znaš, ljudi uvijek trebaju imat neprijatelja koji nikad ne spava, nekog na koga mogu prebacivat odgovornost za vlastite životne promašaje nekog tko im je kriv što se ne uspjevaju realizirati, nekog ko im je kriv za sve: nutarnje, vanjske, strane placenike, Srbe, masone, tatinog sina ili tajkuna na brdu.., a kad oni pretjeraju u svojoj nedostupnosti i nevidljivosti ... i grinje su dovoljno strašna prijetnja oko koje se može mobilizirati cijela hrvatska obitelj! :)))

    avatar

    02.11.2004. (08:31)    -   -   -   -  

  • Porto

    hmmm Naropa dali si ti ikada bio u nekom CD shopu ili nosace zvuka dobivas eventualno za rodjendan, u čizmicu za Svetog Nikolu, pod bor? Pa tamo sve vrvi od ljudi! Tamo su osim tipa s blagajne, klinaca s slušalicama i ostali kupci, konzumenti dakle promatraci... blogeri koji citaju pricu. Citaoci se poistovjecuju s nekim od aktera price. A upravo ovakvima poput tebe ga je Krešo metno do balčaka peglanjem svoje ZLATNE kartice... dakle u Portovim pričama, za svakog ponešto ;)

    avatar

    02.11.2004. (08:51)    -   -   -   -  

  • Porto

    Znati Željko, da kao pravi gentleman poštedim prozvane dame tvojeg jalnog žalca, daklem KAD PORTO PIŠE ŽENE SE JEDNOSTAVNO.... RASPAMEĆUJU. I to je tako. I stoga im nije za zamjeriti. Svakom pravom muškarcu nebi ni palo na pamet postavljati ovakva pitanja. No bez brige, u njima je nakon toga sacuvano dovoljno zdrave pameti da se nemaju potrebe opravdavati ovakvim dosadnim anonimusima poput tebe he he ;)

    avatar

    02.11.2004. (13:11)    -   -   -   -  

  • www

    .............. MA NE OBAZIRI SE NA BUDALU PORTO....... BAREM TEBI NECE BIT PROBLEM PLATIT 100 EURA , KONJAK I KISELU NEKOM PISCU SVEUCILISNOM PROFESORU , DA LETORIRA I OPISMENI TVOJE PRICE ........ , ALI TO NIJE SVE! DAT CE MU KRESO POPUST I NA SAUGER! IONAKO SU SVEUCILISNA GOSPODA HANIBALI LEKTORI PRISILJENI SAUGATI SVIMA I LIJEVO I DESNO...... ETO , SVI LEKTORI KOJI SE PRONADJU U OVOJ JEDINSTVENOJ PORTOVOJ I KRESINOJ PONUDI NEKA SE ODMAH JAVE NA PORTOV MAIL. A VI OSTALI NEPISMENI BLOGERI , SKUCAJTE ZA LITRU ZESTICE PA DA COVJEK OPISMENI I VASE BLOGOVE , ISPRAVI "Č" i "Ć"...............

    avatar

    02.11.2004. (13:26)    -   -   -   -  

  • Porto

    dr Butros i ostala bratijo, nema politike u Buddhinu butigu, ok? Molim Vas nemojte svoje salonske obračune na književnoj ljevici i mlohavom Vam u desnici lomiti preko Portovog bloga i mladih dama koje u njemu uživaju. OK? Ajmo, tutanj !

    avatar

    02.11.2004. (13:32)    -   -   -   -  

  • Naropa

    Da, da, O.K., jebeš č i ć i nadmočnost i usput i razočarenja, no još uvijek nismo čuli čak ni o čemu ova priča govori a nekmoli zašto bi bila !!!!!!S a v r š e n a!!!!!!. Naime, Porto, da ne mislim dobro o tebi, da ne čitam tvoj blog, bilo bi mi svejedno. Ovako, čudim se otkud muk, netopir i u selu lavež!? U posljednjih mjesec, dva, na tvome blogu pročitao sam barem pet boljih postova, i, sad, kad se pokušavam raspitati otkud ovaj delirij, ti se počinješ gubiti. O.K., pokušaj ti, umjesto dama, u pet, šest rečenica kazati što si zapravo ovom pričicom pokušao reči? Usput: a zakaj ti misliš da bi prodavač zaugera metnuo ikome išta? Stari, skuliraj i počni polako kucati ili prstima po tastaturi ili glavom po zidu. Plača, naravno.

    avatar

    02.11.2004. (13:39)    -   -   -   -  

učitavam...