Komentari

inventura.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • *Ptica Trkačica*

    nemoj ga potpuno odjebat..mozda ostavi tu svoju curu.ja sam se jednom nasla u situaciji da sam kao zauzeta nasla frajera koji mi je vise odgovarao.ipak sam ostavila decka i s ovim provela 3 godine..al ako ti je dragi neodlucan, nema govora...treba to skoncat..

    avatar

    29.10.2004. (11:53)    -   -   -   -  

  • Blue Perspective

    Politika čvrste ruke. Tipovi su neodlučni, i zato ih treba stisnut da riješe situaciju. Privremena rješenja imaju tendenciju postati trajna, zato bježi iz kombinacija koje se nikako ne rješavaju. Dobar blog, baj d vej... Samo, mislim da bi ti bolje pristajali neki svjetliji tonovi što se dizajna tiče ;-)

    avatar

    29.10.2004. (14:04)    -   -   -   -  

  • marvin

    "da si ja ne zelim dopustiti zaljubljivanje".. meni je biti zaljubljen super filing.. i ako mu se prepustiš, on je jači od nepovjerenja, neuzvraćene ljubavi i ostalih zvizdarija.. super je voljeti.. živila ljubav :)

    avatar

    29.10.2004. (14:10)    -   -   -   -  

  • sarajevski

    Ah, vi zene uvijek previse razmisljate...ako ti je lijepo sa njim, uzivaj u tome sto imas...

    avatar

    29.10.2004. (15:19)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    Ne znam, nisam bas pametna sto se tice ove situacije. Ako ti se stvaaaarno sviđa - slažem se s Blue, stisni ga da riješi to što ima za riješit. A ako nisi sigurna... Bjež!

    avatar

    29.10.2004. (16:50)    -   -   -   -  

  • only

    Uzivaj i budi svoja!

    avatar

    29.10.2004. (21:34)    -   -   -   -  

  • lucinda

    draga,polazim od toga da nema toga sto se ne moze "razjebati"!o tome ne odlučuje on,nego ti!so just do it ,bejbe!naravno,samo ako znaš šta hoćeš.a,znaš li?;-)

    avatar

    01.11.2004. (08:39)    -   -   -   -  

  • maja

    ..ne dopustit zaljubljivanje.. mislim da se to ne može. mislim da javno možemo tako nešto reć, ali zapravo, to nije nešto što možemo kontrolirati.. to se desi zbog onog kako se ta osoba ponaša prema nama, što budi u nama.. nekontrolirano. ..mislim da trebaš jedino misliti na sebe.. na ono što osjećaš.. ako ne slijediš osjećaje, jedan dan ćeš si sigurno predbaciti odluku, ma kakva ona bila. ako ga želiš.. i sve propadne, a dok je trajalo si bila voljena, volila si, bila sretna.. vrijedi.. ma čak i da je samo mali komadić sreće u pitanju...

    avatar

    02.11.2004. (11:30)    -   -   -   -  

  • Electro Geisha

    Hmm, teško je zaljubiti se u preljubnika. Ne onog jednokratnog, već konstantnog. Mogu se uživiti u tvoj feeling, dileme i strahove. Ne znam šta bih ti savjetovala... A da uživaš sa Drugim dok ne naleti Treći koji bi mogao biti Savršen Prvi?

    avatar

    02.11.2004. (11:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...