Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Petar

    Mislim da je to jednostavni primjer outsorcinga. Administratorski posao je kao sto si i rekao povremen i nema potrebe drzati covjeka stalno zaposlenim pogotovo u malim poduzecima.

    avatar

    28.10.2004. (12:47)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Mala poduzeca niti ne zaposljavaju administratora već imaju 'nekoga' tko im održava računala. Kako ti mali uglavnom stihijski uvode računala u poslovanje događa se da im računala više odmažu nego pomažu.

    avatar

    29.10.2004. (11:11)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    U malim firmama, posebice onima koje su na državnim jaslama nema te svijesti o zaštiti podataka. Najčešće imaju sklopljene godišnje ugovore o servisiranju i održavanju s nekim lokalnim dealerima info.opreme koji im povremeno instalira neke antivirusne programe i tu i tamo ako mu se zazeli neki firewall program ( koji opravda da je platio veliku licencu za njega:)) Zapravo, nevjerojatno koliko podataka može iscuriti iz tih sustava počevši od bilanci i ostalih periodičnih izvještaja, informacije o kupcima. Koma živa.

    avatar

    29.10.2004. (17:52)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Nepostojanje svijesti o zaštiti podataka je svojstveno velikoj većini naših firmi. Industrijska špijunaža bi kod nas bila vrlo lagodan posao za koju ne bi trebalo puno inventivnosti i zalaganja.

    avatar

    30.10.2004. (10:37)    -   -   -   -  

  • Da, samo mi nije jasno sto bi se to kod nase "razvijene" privrede uopce moglo spijunirati. A sto se tice sigurnosti ionako su ljudi najslabija karika u lancu sigurnosti.

    avatar

    30.10.2004. (11:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...