Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bugenvilija

    Budi sretna sto si zivu glavu izvukla, mislim na tim zebrama ali nasi vozaci su super kulturni u odnosu na Grke, tako pred par godina kad sam igrom slucaja bila na tri dana u Ateni, pa sam pokusala preci cestu mimo zebre su mi rekli domaci da se to ne radi jer ce me netko zgaziti, doslovno, a moje skromno iskustvo je pokazalo da ni zebra ne garantira neku zastitu cak i ako ti je zeleno svijetlo, pa ti vidi. Pozdrav

    avatar

    29.10.2004. (01:08)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Mi se opcenito jedva uspijevamo vidjeti s frendovima. A moj muz bi sakrasticno primijetio da oni koji imaju najnezahtjevnije poslove glume da nemaju vremena, dok oni koji rade sto na sat i imaju hrpe drugih obaveza uvijek nadju sat-dva za kavu. Ima i u tome nesto. Ja vec unaprijed znam koje frendice ce mi reci "joooooj, ne mogu ovaj tjedan", a koje ce IZMISLIT vrijeme, ako treba.

    avatar

    29.10.2004. (03:30)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Da, ovo za Grčke vozače stoji, i sama sam to doživjela.A taksisti su im najgori i varaju sto na sat.Samo mi je teško prešaltavati se uvijek u domaji na te svakodnevne stvari o kojima ovdje ne moram razmišljati i biti tako na oprezu.

    avatar

    29.10.2004. (14:44)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Da, ima nešto u tome o "prezaposlenim" frendovima.Iako moram priznati da se uglavnom svi naši uvijek žele vidjeti s nama,samo što neki manje, a neki više kompliciraju, pa se ovisno o tome i vidimo ili ne vidimo.

    avatar

    29.10.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Ma i nasi znaju komplicirati, to sam i htjela reci, pa je ispalo nesto drugo. :-)

    avatar

    30.10.2004. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...