Komentari

obrnuto.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • novac

    vrijeme je novac. Što čovjek više ima novaca može ga pretvoriti u više vremena (i obrnuto) te se posvetiti samospoznaji umjeto da šljaka od 8-16. Prabhupad kaže da su bogataši sretni jer ne moraju raditi već mogu mantrati (tako nekako;))

    avatar

    28.10.2004. (15:38)    -   -   -   -  

  • Prle

    "A da bi smo se zaljubili u Krišnu moramo slijediti Njegove upute." - E sad mi je jasno kako izvesti da se neka cura zaljubi u mene - ja joj dajem upute, a ona ih mora slijediti i eto ti ljubavi! Hvala ti Medeni, zbilja si drug.

    avatar

    30.10.2004. (23:48)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Novac, kad si ti onaj slavni blogger kaj je bio na radiju? Čitao si Prabhupadove knjige, heavy moćno. Da, imaš, pravo, s jedne strane, onaj tko je bogat može se lakše posvetiti samospoznaji. Ali isto tako bogatstvo je velika prilika da se zaboravi duhovni život i da se posveti uživanju.

    avatar

    31.10.2004. (16:54)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Pa da, zamisli da ti cura kaže da te jako voli, ali uopće ju, ali nikad ne misli na tebe i uvijek radi suprotno o svega što joj kažeš. Kakva je to ljubav? Tako su mnogi ljudi kao fol religiozni, ali ne razmišljaju o Bogu, niti slijede uputstva koja je On dao u svetim spisima. Kakva je to ljubav?

    avatar

    31.10.2004. (16:56)    -   -   -   -  

  • novac

    o:) ajmo se ovak dogovorit. Prvo zaradi bogatstvo pa ga se onda odrekni u korist Boga, a ne da unaprijed pričaš kak je to bezveze (a iznutra ga želiš). I lakše malo s ovim epitetima: "slavan bloger" i sl.;) Hvala.

    avatar

    01.11.2004. (10:38)    -   -   -   -  

  • Go - misaona igra

    Nek mi oprosti autor bloga, ali ne mogu a da novčiću nešto ne kažem. Svaki ima svoja viđenja i o njima govori. Mogu biti različita, ali ne trebaju nikoga vrijeđati. Možda je tebe odnos prema novcu pri autoru povrijedio. Naletio sam na ovaj blog i pogledao. Pa, niti ja nisam mogao ostati ravnodušan. Pa da kažem svoje viđenje o novcu. Znaš, novac je kao rijeka. Dere gdje može. Uhvatimo li se te rijeke. biti će nam dobro dok ga imamo, akada nas ta rijeka izbaci ostati ćemo bez uporišta, jer smo razvijali odnos prema novcu kao osnovu življenja. OK valjda treba dobro plivati tom rijekom. A, zar slabi plivači nemaju pravo na sreču. Po mom viđenju osnova je puno dublje, a tebe vidim samo na površini kako bjesomučno nastojiš ne potonuti ili biti izbačen iz kolotečine. U tom svijetu malo je mjesta za puno ljudi. Plivaj dalje i želim ti sreču, ali neka ovi drugi nalaze sreču i drugim putevima. I detalj još; sretan si kada se novca rješavaš, uz izuzetak kulta posjedovanja novca, ali o tome bolje ne pričati.

    avatar

    03.01.2005. (10:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...