Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • crash0

    ma bez obzira na šminku, sve to ostaje isto smeće...

    avatar

    17.10.2004. (20:03)    -   -   -   -  

  • glorija

    taj zuti upitnik me asocira na pitanje "tko zna kakvo je sranje ovdje upakovano?"....(ali, uvijek ce biti dovoljno kupaca kod njih...)

    avatar

    17.10.2004. (22:39)    -   -   -   -  

  • PORKI UNI BREK!

    Any Way... Koliko god je Amerika koljevka tog konzumističkog Fast Fooda, nemojmo isto tako zaboraviti da je upravo tamo nastao i prvi otpor svemu tome, Solw Food. Mi mali samo pratimo ono što oni žele da pratimo... Trendove :) Da... no logo

    avatar

    17.10.2004. (22:42)    -   -   -   -  

  • *Ptica Trkačica*

    apsolutno ne podrzavam McDonald's, al mi nisu jasne kampanje protiv njih. Kao da netko ljude tjera da odu u McDonald's...mislim, nije ni jeftin, niti je ukusan. Djeca tamo odlaze jer nude dodatne sadržaje: jebiga, ovi iz MD-a znaju igrat igru. Borba protiv nečeg na što te nitko ne prisiljava je po meni besmislena...

    avatar

    17.10.2004. (22:56)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Branding, da. Usko povezan s dizajnom, isprali su mi mozak na faksu... how to make it, or how to break it. Za McDonalds ista kampanja se vrti i ovdje u US (of kors), a sve je navodno krenulo od bushove inicijative, da se smanji obujam shkembe prosjecnog amera. Navodno, da sad idu u takav ekstrem, da se manji gradovi natjechu medjusobno, koji od njih ce izgubit vise kila, masti, sala... bljak. Sve u svemu, istina, prvo su se obogatili na tome sto su zdebljali vecinu Amera (i ostatak svijeta), a sad ce se pokusat obogatit, na tome sto ce prodavati zdravu hranu i natjerati one iste debele, da ili smrsave, ili da zamrze i sebe i McDonalds, i ostatak mrsavog svijeta. Znas sto je najodvratnije u svemu? Ona sitna brojka, ispod MD znaka, gdje (tko to provjerava, anyway?) pise: Dosad prodano milijardu, petstotisucasedamdeset ... obroka. Grozno.

    avatar

    17.10.2004. (23:27)    -   -   -   -  

  • goldberry

    JOj, ptica, ti doista misliš da je to tako jednostavno???? Ono, zašto se boriti, niko ih ne tjera, nek idu u mcD oni kojima se die???? Koliko naivna možeš biti?

    avatar

    18.10.2004. (00:26)    -   -   -   -  

  • Laprdanja

    slazem se i sa pticom i sa goldberry jer.. iako meni nikad ne bi palo napamet ic u McD jer zbog sporta kojim se bavim to nije ni na dnu dna liste namirnica koje unosim u sebe i lako je rec, ma bas me briga, ne konzumiram to, ali cinjenica je da je sve radeno po principu McDonaldsa. Cijelo drustvo, birokracija, sve ono neizbjezno i nuzno u zivotu da bi mogao obavljat svoje funkcije i duznosti, zasnovano je na tom modelu. Zalosno, ali tako je. Obavezno procitati McDonaldizaciju drustva. Jebeno stivo.

    avatar

    18.10.2004. (01:04)    -   -   -   -  

  • Angel

    Eno, sad ces moc spamat

    avatar

    18.10.2004. (03:38)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Tell me about it... U Hrvatskoj upravo traje re-branding ht-a u T-svijet (tvrtke za fiksnu i mobilnu telefoniju plus internet koju je kupio njemacki T, pa sad sve postaje rozo-lila). Za taj pothvat potrosili su par desetaka milijuna eura, a neizravno ce zbog njega oko cetiri somova ljudi tijekom iduce godine dobiti otkaz. Lova ulozena u re-branding bila bi dovoljna da se tim ljudima isplacuje placa iducih desetak godina. A za MD ne znam kaj da velim. Ja ga ne volim i ne jedem tamo, ali bojim se da ce mi za koji godinu nasljednica inzistirati na pokojem hamburgeru... Tim vise sto je izgleda fora da se tamo slave djecji rodjendani i slicno. E, protiv toga se ne znam boriti. Barem jos ne.

    avatar

    18.10.2004. (14:32)    -   -   -   -  

  • PENETRACIJA U UM WHITE RIOTA

    moja ekipa ima internu "šalu"..kad netko slučajno veli da je baš bio u mcdonaldsu - zatučemo ga..;)))

    avatar

    18.10.2004. (21:40)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    nikad nisam jela u Mc Donaldsu i ponosim se sa tim pa neka se mijenjaju koliko got hoce......kisssssssssssss

    avatar

    18.10.2004. (21:58)    -   -   -   -  

  • majmunska posla

    nemoj ti meni moju branšu! :)) od čega bismo mi onda živjeli da nema prodavanja magle??? :)

    avatar

    18.10.2004. (23:54)    -   -   -   -  

  • StetoCina

    ma branston pickle je fin....i odavno pojeden :D

    avatar

    19.10.2004. (00:00)    -   -   -   -  

  • Jednorog

    Nemam ništa protiv ikoga, samo bih ih lijepo zamolio da u svom marketinškom ratu zaobiđu moij mailbox, poštanski sandučić, novine i TV. Pizdim zbog reklama.

    avatar

    19.10.2004. (01:52)    -   -   -   -  

  • barba

    A Swissair u Swiss, pa u Air Swiss?

    avatar

    19.10.2004. (20:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...