Komentari

gulistan.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • xiola bleu

    Ni u UK nema placenog porodiljskog za oceve: dobiju 2 tjedna neplacenog i to je sve. Meni je najgore od svega prozvakati americko zdravstvo i ta silna osiguranja koja moras non stop placati da bi barem dobio neki minimum njege. Tj. to sto nema javnog zdravstva koje je dostupno svima, kao National Health Service ovdje. Sorry, ovo je totalno off tangent. :)

    avatar

    14.10.2004. (18:39)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Xiola, meni UK u puno stvari izgleda kao US; mislim da se oni i dice time sto nisu kao "kontinent". xvii--najbolje zelje za tvoj biznis.

    avatar

    14.10.2004. (19:57)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Je, Lola, u pravu si. Pokupili su (izmedju ostalog) americki 'work culture', radeci od jutra do sutra. I sa time se dice. Bljak. Evo, recimo, ja sam jucer imala staff meeting, i to nakon radnog vremena: 2 puna sata. Doma sam dosla tek oko 21 sat navecer. Quality of life: mos' mislit.

    avatar

    14.10.2004. (20:02)    -   -   -   -  

  • barba

    Na mom institutu 5 profana, pet macora, a 50% cura. Gibam...od copora.

    avatar

    14.10.2004. (20:31)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    Svaka cast, svidja mi se obrazlozenje. U NYC idem na 2 intervjua/5 dana, ako im se svidim eto mene tamo :-)

    avatar

    14.10.2004. (21:22)    -   -   -   -  

  • The Long Dark Tea-time of the Soul

    a bo sto da se kaze....... wild world.

    avatar

    14.10.2004. (21:28)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Drzim fige, Jenki!

    avatar

    14.10.2004. (22:29)    -   -   -   -  

  • pastoralni kupus

    odličan, odličan post...a btw, ono o žanskim i muškim debilima i ravnopravnosti, izjava desetljeća!!

    avatar

    15.10.2004. (23:32)    -   -   -   -  

  • HERMIONE

    Ma što se muškaraca tiče, ne žele znati ni što je menstruacija, a kamoli rađanje... A sad kod nas doma (Hrvatska) voljela bi vidjeti da moj dragi meni ponudi da ode na porodinjski da mi olakša muke oko djeteta (u budućnosti). Ma moš mislit, bježat će na posao kao prije na tulume, sretan i poletan što ne mora biti dijelom te čitave farse oko djeteta. Ako jednom promijeni pelenu, svaka mu čast! Gledam ja svoje frendove i frendice s dječurlijom. Sve ti se to prelama na ženskim i uvijek na ženskim leđima. I kad nemaš vremena otić u DM kupit si kremu protiv strija ili djetetu Frutek, još se osjeća povrijeđenim što mora to radit umjesto tebe. Ne d'o Bog da mu uvališ zadaću kupovanja uložaka! Tu tek popizdi! Je, on bi pizde, al se ne bi brinuo za nju! Svi su oni isti ili barem skoro svi, a oni koji nisu, kad-tad će ti priznati da su im muške zadnjice interesantnije od tvoje prednjice. Tatama su deca super kad se s njima treba igrat, al kad ih treba spremit u krevet, ispričat priču ili ne-daj-bože spremit klopu, bježe ko sumanuti... Tada je to tvoje dijete! Kad se treba ponositi djetetom, onda je njihovo!!!

    avatar

    19.10.2004. (02:44)    -   -   -   -  

  • Vitruvia

    Ako muskarce odgajaju zene, zasto ih ne odgoje sa osjecajem da su zene ravnopravne?

    avatar

    19.10.2004. (06:22)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Aj ti odgoji nekog s osjecajem da je pita od govana sacherica. Zene zasluzuju ravnopravnost, ali objektivno je nemaju. Zasto bi Ante tretirao zenu bolje od svog pape Mate koji je kad je malo nadrkan opici sakom, nogom ili biranim komentarom? Osim toga, leonardo, iskreno se nadam da te i tata malo odgajao, nisi valjda dijete neke neodgovorne protuhe.

    avatar

    19.10.2004. (16:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...