Komentari

gulistan.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • prokontra

    da,da... samo smo statistika

    avatar

    13.10.2004. (22:28)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    imali smo ministricu obrane. čak. toga nema u mnogim naprednim zemljama. ;)

    avatar

    13.10.2004. (22:47)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Rekla sam jednom prijatelju: zene ce znati da su uspjele ne onda kada svaka pametna cura postane profesor ili ministar, nego kada i zenski debili budu stizali jednako daleko kao i muski debili. Taj debilni prosjek: u njemu je stvar, there's the rub.

    avatar

    13.10.2004. (22:50)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    i imamo dugovječne ljude pa nas to popravlja na raznoraznim listama životnog standarda... ;) da bi moglo bit mnogo bolje, moglo bi... no, ipak nije nam ni skroz strašnoooooooo; ima zemlja gdje je stanje puno lošije. inače, sad mnogi stranci gledaju kako bi došli u cro stanovati jer je njima tu jeftino ako su bogati, a još ima prirode, zdrave hrane i sl. uočavam crnce po splitu, prijei ih nije bilo; ove godine je bila invazija turista na split (naročito azijati i francuzi). čini mi se da su neki i preselili, ono, vidiš nose borše s pazara i čuješ što govore... ;) u dubrovniku isto gledaju kako bi pokupovali kuće, vile i slično...

    avatar

    13.10.2004. (22:52)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    ima zemalja... prije ih.. evo malo ispravljam greškice... pozdrav i sretno sa selidbom ;)

    avatar

    13.10.2004. (22:55)    -   -   -   -  

  • glorija

    ta statistika bas zna oneraspolozit...

    avatar

    14.10.2004. (00:15)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    xvii, uopce nema diskusije di je najlipsa--bar priroda. Ali, drustvo, kultura, mentalitet: u svemu ovome smo nazadni. Nije neka utjeha biti bolji od Kirgizstana.

    avatar

    14.10.2004. (00:33)    -   -   -   -  

  • HERMIONE

    Da, jako zanimljivo... Hrvati (s muškim organima među nogama) bi najradije stavili feređe Hrvaticama (sa ženskim organima među nogama), da im o tome ne ovisi ulazak u EU. A pošto ovisi, sad je vrijeme kad se slobodno možemo šetati u dopičnjacima i prek-dekolteima, te uživati u našoj dominaciji. Yet, ne smijemo se još verbalno tako slobodno izražavati, jer bi to pokazalo da imamo mozak, a EU još nije kao uvjet za ujedinjenje stavila postojanje ženskog mozga - odnosno prava na slobono odnošenje i izražavanje.

    avatar

    14.10.2004. (00:44)    -   -   -   -  

  • Lola Walser

    Dominacija kroz manipulaciju! Zasto Sam Postala Buntovnik I Rekla Goodbye To All That! ;)

    avatar

    14.10.2004. (00:59)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    Zanima me tvoj komentar. Na mom Departmenutu na faksu (necu javno navesti koji, ali ako te zanima mogu ti naknadno reci), od 12 full professora koliko ima zena? Nula!! Ima ih assistent professora, ali full profesora nema!! Maksimalno je dogurala moja sefica, docentica je, i to nebi da se ne drzi kako pijana plota mog sefa, koji je vrlo utjecajan i mocan. Kad sam je pitao zasto je to tako, njen odgovor je kako ipak zivimo u drustvu u kojem muski dominiraju, pa cak i SAD. Doduse nemam postotke, ali ja volim procjenjivati na temelju vlastitog iskustva.

    avatar

    14.10.2004. (02:26)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    Hej, zaboravih te upitati, ti si u NYC? Iduci vikend i ja idem u posjetu jabuci....mljac

    avatar

    14.10.2004. (02:34)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    šta se tiče profa, na mom faksu (tu sam diplomirala i magistrirala, ali ne radim tu), splitskom fesb-u, ima dosta žena koje su redoviti profesori kako vi kažete full. i to je baš zanimljivo s obzirom da se radi o fakultetu uvjetno rečeno muške struke (elektrotehnika, strojarstvo i brodogradnja). naravno najviše je žena na zavodu za elektroniku, a na ostalim zavodima ih je manje. na zavodu elektroenergetike radi samo jedna žena iako je taj zavod osnovala žena (ta je sad u mirovini). ova koja je zaposlena nije profesor, magistrirala je u zagrebu. ja sam prva žena koja je magistrirala elektroenergetiku u splitu, ali o dobivanju posla ni govora, prednost su imali muškarci bez akademskog stupnja magistra znanosti, čak bez upisanog poslijediplomskog studija (poslijediplomski je bio uvjet za mjesto za koje sam im se javila). zapravo, vidite što vam hoću reći, na jednom te istom fakultetu ovisi o zavodima tko će raditi. svaki zavod svoju politiku ima. zavod za elektroenergetiku je najviše volio zaposliti sinove svojih profesora. pomalo zloupotrebljavaju autonomiju, a znaju da im državane može i neće ništa jer ima i osebujnijih problema. taj fakultet nitko ne može optužiti za spolnu diskriminaciju jer na drugom zavodu radi mnoštvo žena. eto. pozdrav na drugi kontinent iz st :)

    avatar

    14.10.2004. (09:25)    -   -   -   -  

  • The Long Dark Tea-time of the Soul

    imamo lijepu prirodu, ali smo svi idioti pa cemo sve to izgubit i unistit. eh. balkan.

    avatar

    14.10.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...