Komentari

kisnapraforgo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tija

    ee to sam te ja možda kritizirala oko ne pisanja bloga...ma dusho piši kad ti se bude dalo.e ja sam neki dan ispizdila čekajući pokaznu koju sam trebala platiit 100 i nešto kn, i na kraju žena mi je napravila uslugu i napravila mi je sportsku ( jer sam ja mislila da i to istjeće ) i tako se još 4 miseca voziš za 58 kn! weee...ajde ić češ u novo mesto....ma to ti je ka droga.....al neka...bar češ tih par sati u potpunosti živit!!!!! ajde pozdrav ! :)*

    avatar

    09.10.2004. (11:02)    -   -   -   -  

  • napraforgo

    aha, znaci ti nemas nista protiv Prometa ovih dana :)) sta se kritika tice, uz tebe, jos me dosta ljudi pitalo zasto sam zapostavila blog :) a budem li pisala ovih dana, vjerovatno ce se sve vrtit oko novog mesta :) dobila sam definitivnu dozvolu :)) jupi :)

    avatar

    09.10.2004. (12:11)    -   -   -   -  

  • tija

    ma ko kaže da nemam ništa protiv prometa...dok sam dobila tu crkavicu od pokazne,stala sam u redu sat vrimena i zakasnila na posal radi toga, i jutros sam se vozila u busu na proste faktore, to čudo se zamalo nije raspalo! a ja to plačam....p.s eto vidiš da ideš u novo mesto, neka baš mi je drago.uživaj!

    avatar

    09.10.2004. (13:14)    -   -   -   -  

  • ...možda sam i ja romantični anarhist...

    i ja bi i ja bi ija bi :o( al za to ću ja na r.e.m. bwahahaha. aha. šparam novce. da.

    avatar

    09.10.2004. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...