Komentari

hohnjec.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gajo

    Zanimljivo. Slažem se da bi Omerhodžić trebao igrati na poziciji niskog krila, a ne pod košem. Uostalom, on na toj poziciji može najviše i pružiti. To je najtalentiraniji igrač Hrvatske i jednog dana mogao bi postati novi Toni Kukoč.

    avatar

    06.10.2004. (23:49)    -   -   -   -  

  • Muraya

    Odlične analize, Čitao sam jučer uz SN-ov i Tvoj prewiew za Goodyear, samo naprijed. Mi imamo nešto slično, možda si nas već vidio, u svakom slučaju bolje da nas je više, da budemo bolji.

    avatar

    07.10.2004. (10:48)    -   -   -   -  

  • SPORTSKI BLOK

    @Murraya -super ti je blog, jedan od najboljih sportskih, a što se tiče košarke najbolji.

    avatar

    07.10.2004. (12:26)    -   -   -   -  

  • Muraya

    Hvala, nitko mi to još nije rekao. Uvijek slobodno navrati, napiši nešto, objavljujem, imaš odličan stil pisanja. Samo naprijed, fali ovakvih necenzuriranih informacija o sportu.

    avatar

    07.10.2004. (13:01)    -   -   -   -  

  • Muraya

    Napomena: Pino ima jedan specifičan način, recimo 'pjesnički' način poimanja sporta i košarke, pa se nemoj začuditi njegovim zaključcima. Iako niti ja ne vidim Badera kao neku dominantnu snagu ispod koša, moram uvažavati njegovo mišljenje jer ipak prati Cibose više od desetljeća svaku tekmu nekoliko metara od Elze. U svakom slučaju mi je drago da ćemo imati više vidjenja istog događaja, uglavnom to će biti dobro još mi je malo prerano za razmišljanje.

    avatar

    08.10.2004. (08:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...