Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • nenoXtreme

    Nije ti BLOG kriv za pad posjecenosti na forumu nego sustavni progon FJBG-a :-) Sad smo neovisni i forum.hr posjecujemo samo iz nostalgije i zelje da pomognemo... hebi ga... :-p

    avatar

    19.05.2004. (13:41)    -   -   -   -  

  • kutak za ubit vrijeme

    nisam na forumu

    avatar

    19.05.2004. (13:42)    -   -   -   -  

  • Avina veš mašina

    i kad ce forum biti na dobro jutro hr?

    avatar

    19.05.2004. (13:54)    -   -   -   -  

  • Usagi

    Posjeta na Forumu je ostala ista, čak je malo porasla. Istina je da postova ima nešto manje nego prije, oko 10-15%. Ali ako gledaš sumu, a tako bi trebalo, onda je sve poskočilo. Forum je rasterećen nekih dužih tekstova, nakon kojih je ionako slijedio chat. Forum je interakcija i dijalog. Ovo ovdje su osamljeni pisci. Ovdje bolje okruženje za ambicioznije autore. Ove stvari ne bi imale smisla na Forumu.

    avatar

    19.05.2004. (14:31)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Mislim da Blog pruža puno više mogućnosti autorima da se razmašu. Forum je idealan za interakciju, baljezgarenje i podjebavanje drugih :). Iako, malo više interakcije ne bi škodilo na Blogu, jer to potiče autore.

    avatar

    19.05.2004. (17:19)    -   -   -   -  

  • Darius

    Blog.hr omogućava znatno više interakcije od većina blog alata u svijetu. Koliko njih imaju ovako dobro riješene komentare? ;D

    avatar

    19.05.2004. (17:22)    -   -   -   -  

  • deathless

    a kad bu to forum na dobrom jutru? il je već bil? ja se stanem ranije, jer moram to videti... :D

    avatar

    19.05.2004. (18:24)    -   -   -   -  

  • Something About Me...

    forum je zapusten definitivno! et... i to skroz manje raje.. npr drito se vishe nejavlja.. necu napominjat more forumasa koji nisu logovani par dana ( ljes ) niti a prozborili a cije komentare volim da citam!!!!!!!

    avatar

    19.05.2004. (18:27)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Evo, ja sam najbolji primjer forumaša koji bolje funkcionira s blogom. Volim pisat, volim pisat za publiku, ali nisam najbolja s dijalogom. Pišem predugačke postove, a u razgovoru se ili posvađam dok kažeš keks ili razvežem propovjed u obliku nečitljive kobasice. Meni blog super, a forum i dalje čitam :top: Pridružujem se zahtjevima mase za isječkom iz TV-programa. Kad će forum Blaženki u goste? :-)

    avatar

    19.05.2004. (18:31)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Dario, nisam rekao da Blog ne omogućava interakciju; samo sam rekao da bi bilo dobro da ima više interakcije. Komentiranje nečjeg posta ima bitno drugačiju dimenziju na forumu.

    avatar

    19.05.2004. (18:45)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Uopce ne mislim da blog ubija forum. Jos uvijek je forum mjesto gdje ides potraziti odgovor koje zelis dobiti na fokusiran nacin dijalogom i interakcijom. Barem je meni tak. Odes i pitas. Cekas i gledas kako se rasprava odvija. Uopce me ne zanima gradjene virtualne persone na forumu. A opet na blogu si sam. Ima interakcije koja se stvara ali tu vise nema potrebe za nekim community feeling. Tu si jedan na jedan s autorom bloga. Forum nece umrijet zbog bloga, nego mi se cini da su ljudi nasli blog format kako korisniji da bi gradili svoju virtualnu personu. Iako, meni je blog bio pojam neceg vise od samog blebetanja nekoga pod nickom...to je uvijek pomak prema real life. Ime, mjesta, dogadjaji... Forum i blog si dugorocno ne smetaju. In my view.

    avatar

    19.05.2004. (19:39)    -   -   -   -  

  • myownclouds

    Ja se slazem s Trapulom (sto ne pobija Daliborov komentar). Malo vise, samo malo vise... Kako to rijesiti? Eh...

    avatar

    19.05.2004. (19:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...