Komentari

obrnuto.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • cika paja

    glupo zasto bih onda citao tvoj blog instruktor ne bi bio instruktor da nije naucio voziti auto i to dobro a ne samo fokusirajuci se na pravila.da nije naucio da prvo treba stisnuti kuplung nego ubaciti u brzinu .ovo sto ti pricas zove se slijepa vjera iliti brainwashing .to je za ljude koji su roboti bez srca . sretno u tome,samo kad se probudis pazi da ne bude prekasno.osobna realizacija gradi se na autoritetu i samo potvrdjuje teoriju koju postavljas,u protivnom samo pokazuje da ne slijedis ono o cemu pricas i zato sve to zvuci suplje.ne dotices srce.ja zelim vidjeti koje promjene je teorija donijela osobi a ne samo blahblahblah to je tako a furas se kao na neku spiritualnost,a ne stojis iza svega toga to je infantilno dosta teorije bez prakse pricas nesto sto ne znas

    avatar

    01.10.2004. (15:18)    -   -   -   -  

  • misirac

    vidim kolki ti je ego sada ti mislis da pises na nacin koji pise srila prabhupada,a njegovo pisanje se temelji na realiziaciji,kazes da on ne spominje realizaciju,a sto je self realisation-spiritual realisation,citao sam ja njegove knjige ti si bogus trebao bi se zvati bljuvoman

    avatar

    01.10.2004. (15:30)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Čika paja, ne kužim tvoje argumente. Točno je da se osoba mijenja kada prakticira bhakti-yogu. Ali ako se netko drugi mijenja, to nam može biti inspiracija, ali cilj je da i mi sami počnemo prakticirati proces i promjenimo se. To se zove osobna spoznaja. Nisam uspio skužiti da li ti prakticiraš bhakti-yogu ili bilo koji drugi proces, ili samo stojiš sa strane i govoriš kako sve ne valja?

    avatar

    02.10.2004. (11:07)    -   -   -   -  

  • Prle

    Čini mi se da su (malobrojni) čitatelji tvoga bloga oni koji već jesu upoznati sa knjigama, principima i načelima bhakti yoge. I čini mi se da baš nisu oduševeljeni s onim što ti pišeš. I još mi se čini da to što pišeš i kako pišeš neće privući ljude koji još nisu čitali Prabhupadine knjige, a to je navodno cilj tvog bloga. E, sad mi samo nemoj odgovoriti da otvorim svoj blog i počnem pisati na pravilan način, kako si već ljubazno odgovorio jednom od svojih (malobrojnih) komentatora.

    avatar

    04.10.2004. (09:22)    -   -   -   -  

  • Prle

    By the way, još mi uvijek nisi dao primjere iz svog olimpijskog ili terorističkog iskustva kojima obiluje tvoj život. Tako si barem napisao 07.09.2004. u 12:40.

    avatar

    04.10.2004. (09:25)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Prle bona baš si uporan. Hvala na mišljenju, tvoje mišljenje o mom blogu je primljeno na znanje. Moje terorističko djelovanje se svodi na uništavanje samih temelja ateističke civilizacije, a to je vjera da je sve slučajno.

    avatar

    05.10.2004. (15:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...