Komentari

trapula.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Ilonka

    ja sam sve uvjerenija da si ti poludio od mrznje

    avatar

    28.09.2004. (14:52)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Ja samo mrzim nepravdu. Uvijek sam je mrzio i često zbog toga bio u gabuli. Ako pogledate moj blog od početka vidjeti ćete da nisam konfliktan, ali isto tako ćete vidjeti da ću reagirati na igrice ako ih nanjušim. A posebno mislim da nema nitko pravo zadirati u moj blog ako nekog bezobrazno ne vrijeđam i ako ne kršim pravila bloganja.

    avatar

    28.09.2004. (14:54)    -   -   -   -  

  • Ilonka

    sad vec vidim da uvijek imas neke izgovore za ovo ili za ono a sve kako bi sakrio nesto puno dublje... pod izgovorom demokracije se svasta moze raditi... to vidim sad tu kod tebe

    avatar

    28.09.2004. (14:57)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Moj izgovor nije demokracija nego čisto razborito i objektivno razmišljanje. Zašto se ne brišu komentari koji vrijeđaju neke druge blogere? Kad se samo sjetim kakav je rječnik korišten u nekim slučajevima, pa nitko nije obraćao pozornost na to. Dvostruka mjerila, da da ...

    avatar

    28.09.2004. (15:01)    -   -   -   -  

  • mel

    Katastrofa. Zbog sličnih gluposti sam i prestala voditi blog. Uskoro će se i tvoj privesti kraju, tako ti to ide moj trapula. Sretno!

    avatar

    28.09.2004. (15:04)    -   -   -   -  

  • Na skliskom si ledu, samo da znaš.

    avatar

    28.09.2004. (15:06)    -   -   -   -  

  • orbis

    I što sad kad si to sve rekao? Samo ćeš sebi naštetiti i imati će te na zubu. Nema zajednice u kojoj nema nepravde i štele. Prihvati to.

    avatar

    28.09.2004. (15:11)    -   -   -   -  

  • Usagi

    Sad, iako smo se ti i ja sukobili, a i dalje imam isto mišljenje, ne mogu a da se u svezi, glede toga složim s tobom. Đizs, nisam vjerovala da je moguće, ali da, da sam to vidjela ja, prije ovoga teksta, i prije nečijeg brisanja, definitivno bi moj jedini i apsolutni izbor bio, zamoliti te da obrišeš to. Eto, samo toliko, odoh. Tko god da je to bio (znaj da nije u redu), molila bih da objasni, jer ne bih htijela i za taj potez biti prozvana.

    avatar

    28.09.2004. (15:13)    -   -   -   -  

  • lon

    a zar ti gajiš iluziju da je ovo 100% free mjesto gdje se može neograničeno i do beskraja blebetati o svemu i svakomu, a nedajbože i protiv bilokoga. zašto bi trpjela Usagi ili bilo tko drugi od naših velikih...? naka. živjela cenzura i autocenzura! :)))

    avatar

    28.09.2004. (15:16)    -   -   -   -  

  • Kretenizam

    zašto se ne ukinu postovi u kojima se vrijeđaju drugi blogeri? zašto se dopušta da trapula uporno vrijeđa i gadi druge blogere? zahtjevam od uredništva da ga se upozori da prestane vrijeđati druge blogere. trapula je najveća svađalica i najjeftiniji manipulator na blogu!

    avatar

    28.09.2004. (15:21)    -   -   -   -  

  • www

    mozda si bas ti trapula bio taj koji si napisao taj nekorektni komentar da bi opet iscenirao neku scenu i privukao ljude. ako u tisku ima zuti tisak onda i na blogu postoje zuti blogovi ovo je jedan od njih LOL

    avatar

    28.09.2004. (15:24)    -   -   -   -  

  • bejbe

    Ja ću se složiti sa Trapulom u potpunosti. Ako već pišete blogove onda je red da imate svi iste startne pozicije, pa će se kvaliteta iskristalizirati. Ja čitam razne blogove i samo mogu potvrditi da ima toliko smeća na Cool listi. Blogovi Usagi i debelekrave po ničemu se ne ističu, te postoji niz boljih blogova na Almost cool listi. Zapravo, tu listu pratim gotovo i više.

    avatar

    28.09.2004. (15:30)    -   -   -   -  

  • Dario

    Trapula, tvoj komentar nitko nije obrisao. Na cool listi neces dugo biti kao niti debela krava niti usagi, a i mnogi ostali. Ocito si ga sam s greskom obrisao i onda izazivas vraga.

    avatar

    28.09.2004. (15:37)    -   -   -   -  

  • lon

    ne vidim razloga da se bilo koji blog ili komentar skine, osim na vlastiti zahtjev ili sl., ali rezanje komentara... uostalom, zašto postoji ovaj blog? da bi svi bili fini i pristojni, politički korektni (p.c.)... ok. ja ću biti dobar. ne tražim ni mjesto na cool ni na almost listi. samo mi dajte pravo da pišem što i kad i kako hoću. ako se nekom ratuje, ok, nek izvoli, bit će mi zadovoljstvo... ;)))

    avatar

    28.09.2004. (15:40)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Dario, komentar je netko izbrisao. Zapravo obrisao je dva komentara, jer se tip u drugom komentaru nadovezao na nešto iz prvog. To što ti ne želiš vjerovati, to je tvoja stvar. Pozovite Sherlocka jer netko doista jest izbrisao komentar.

    avatar

    28.09.2004. (15:43)    -   -   -   -  

  • pastoralni kupus

    bljuv...nadam se da će uredništvo uskoro preći na ono najavljeno glasanje za blogove i sortiranje po raznim kriterijima pa će svima srce biti na mjestu...iako neki će i dalje u svemu vidjeti klanove, urote i ostale gluposti...

    avatar

    28.09.2004. (15:54)    -   -   -   -  

  • El putanhero

    Eto. Ja sam ostavio komentar. A i Trapula to moze potvrditi - ako sudi po nicku pod kojim sam ostavio komentare. Ocito se brisu svi komentari koji u bilo koju vezu dovode pokretace bloghaera i Usagi i Debelukravu. Bljuv.

    avatar

    28.09.2004. (17:59)    -   -   -   -  

  • Kretenizam

    trapula se dopisuje sam sa sobom: trapula je ustvari el putanhero svi smo mi el putanhero ha ha ha

    avatar

    28.09.2004. (18:09)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Ajme, sranja stvarno...sva sreca da ne trosim vrijeme na cackanje po blogu...ne da mi se traziti kvalitetne...vjerujem 100 % ovo sto Trapula kaze da je za fair game i za igrice...eh...zemska intuicija ;-)...i Sloboda pisanja...nazalost ne vjerujem da postoji...samo kao izraz..nesto na sto bi se moglo pozivati....nazalost te neke kvalitete poput raznih sloboda, demokracije itd...ne idu uz ljudski karakter, neostvarivo nazalost. Jedina solucija je kao sto kazes, klan ;-)

    avatar

    28.09.2004. (18:38)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    El putahnero, zadnje komentare sam ti ja obrisao. Pretjeruješ doista i lijepo molim da prekineš sa tim osobnim sukobom na mom blogu. Pozdrav.

    avatar

    28.09.2004. (18:56)    -   -   -   -  

  • El putanhero

    Ma kakav osobni sukob. Samo osjecaj za nepravdu.

    avatar

    28.09.2004. (19:19)    -   -   -   -  

  • El putanhero

    Btw. ne manipuliraj mojim komentarima.

    avatar

    28.09.2004. (19:20)    -   -   -   -  

  • Blog News

    Ima par istina u onom što Trapula govori. 1) Debela Krava i Usagi se na cool listi nalaze zaslugom privatnog poznanstva s Anderlonom i Darijem; 2) blogovi navedenih cura su smeće; 3) cool lista ne odražava pravo stanje stvari; 4) blog se nalazi pod nečijom uredničkom diskrecijom, i neki nepoćudni komentari se brišu. S druge strane, ono što fascinira je Trapulina opsjednutost odnosima na blogu: tko tu koga, zašto, kako... Umjesto da viri drugima preko ramena, bilo bi pametnije da piše o ženama, Tokiju i drugim stvarima koje ga idu. Ako mu se stvarno jebe za cool listu i ostale blogere, bilo bi krajnje vrijeme da se tako počne i ponašati.

    avatar

    29.09.2004. (01:02)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Amen :-)

    avatar

    29.09.2004. (09:23)    -   -   -   -  

  • Like a Oleg

    Dosadasnji blog je proslost. Liste kakve jesu sada su proslost. Uskoro ce se pristupiti glasanju za blogove sto ce tek biti manipulacija kakve nema. Primjer je jedna od cosmo zvijezda koja si nabrijava i counter i glasove na jednoj anketi. Cosmo zvijezda prvo uopce nije znala za doticnu anketu te je tamo nije ni bilo a onda je cosmo zvijezda saznala za anketu i glasajuci sama za sebe uskoro dosla na vrlo visoko mjesto. Blog.hr nije nikakva zajednica i tu si trapula u krivu kao i u mnogo cemu. Pises blog ti sam a ne valjda zbog komentara. Kvaliteta 99 % blogova su oko nule ali tako je to svugdje gdje postoji blog.

    avatar

    29.09.2004. (13:19)    -   -   -   -  

učitavam...