Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Donnie

    Ovo je sve ok, ali limitirajuce. Mozda za neki zabavni blog ili za blog sa vijestima i kritikama. Kada bi se ja drzao ovih pravila, pogotovo o duzini teksta, ne bi mogao slobodno pisati. Boldanje i dijeljenje na dijelove ne dolazi u obzir. Blog je za mene odraz osobe koja ga pise, a kada bi se svi trudili drzati nekakvih pravila, imali bi masu slicnih blogova a ne izraze individualnosti. Mozda malo pretjerujem al evo npr. kazes da treba pisati samo kad imas sto za reci, kada si inspiriran, a u isto vrijeme biti redovit i zadovoljavati publiku. Malo tko to moze. Nemoj ovo shvatiti kao napad, vec kao na dodatak tvojoj teoriji. Pravila su dobra dok god ne ugrozavaju individualni stil blogera.

    avatar

    17.05.2004. (22:46)    -   -   -   -  

  • Usagi

    Donnie, ovo su isključivo moja utopijska pravila. Rekoh u početku da to pišem samo za sebe. Bilo bi doista smješno da ja preporučam jedan obrazac za sve blogove. Ma ni slučajno. Svak nek fura svoju teoriju, kreira svoja pravila. Svi ste vi filmski redatelji koji grade svoje vlastite svjetove. Ja o svom malo teoretiziram... Inače, mislim da je plemenit cilj postići redovitost inspiracije. Uz malo treninga, znam da je to moguće. To je zanat. John Ford. :)

    avatar

    17.05.2004. (23:44)    -   -   -   -  

  • Donnie

    Moja greska, nisam procitao uvod kako treba. Sretno sa inspiracijom. :)

    avatar

    17.05.2004. (23:48)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Moj blog isto ne ispunjava gotovo nijedan uvjet, osim možda onog s upitnikom ili testom. Dadoh čitateljima zadatak da sastave priče od nasumično odabranih prvih rečenica i onda te priče čitaju mami u čušpajz. Nije mi se još javila nijedna mama pa sam sad već malo zabrinuta :-). Znam da si u pravu kod ovoga s duljinom (internetski attention span je negdje u rangu novorođenog kokeršpanijela), ali si ne mogu pomoć' jer sam registrirani skriboman. Vizualnome dijelu teorije dodala bih još to da "kućice u tekstu" (ona klasa "quoted") olakšavaju probijanje kroz dulji tekst, pa je to možda zgodno dodati kao savjet za čitljiviji blog. Eto. Sad me još jedino zanima značenje tipfelera "najdrocjeniji" :-).

    avatar

    18.05.2004. (08:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...