Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Georg

    Slažem se! Sasvim! To me i ponukalo na seriju postova o temi o kojoj stalno tako lijepo i životno pišeš

    avatar

    14.09.2004. (23:54)    -   -   -   -  

  • pčelica maja

    bježi glavom bez obzira i nedaj se nagovorit ni u ludilu... al ne kužim...ako ste podstanari..odkud on u 9 ujutro kod vas?

    avatar

    15.09.2004. (09:18)    -   -   -   -  

  • S.

    A zašto ti "dragi svekri" moraju uništavati male(mlade) obitelji? Nikad mi nije bilo jasno. U povjerenju...moj "bivši"svekar me obožava od kada sam postala bivša snaha. Možda je tek sada shvatio da je u nekim postupcima krivo postupio, samo s njim se nikada nisam zakačila :))) za razliku....

    avatar

    15.09.2004. (09:49)    -   -   -   -  

  • Noisy

    Mi na našoj Planeti živimo sami... Nikad ne znaš kad će ti netko doći... Ako se oš ženit, gledaš fino zemaljske serije i biraš: oš Anistonku, oš 'ercigovu... i dođeš... Ja slušam radio pa još tragam... Al da ju imam bi ja da smo mi sami. Zakažem kad me mama gleda. Ajoj... Prećeram ga ja ponekad! :)

    avatar

    15.09.2004. (11:01)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Eh, Noisy, Noisy...Pokušaj odabrati neku preko glasa, kada već slušaš radio :) Majo, podstanari smo u Svekrovom susjedstvu pa naleti kad' hoće. Ma, neka On dođe, ali neka ne nameće svoj režim (od kog' glavom bez obzira bježim :)). Ja se nadam da nećo postati bivša snaha i da će se šogor, uskoro, ženiti tako da i njima radi planove.Možda se umori :)

    avatar

    15.09.2004. (11:09)    -   -   -   -  

  • blog me baby

    joj, mene ovo nervira takodje... Poznate su mi te scene otkad se moja sestra udala... Kako su cesto oni ovjde kod nas(u ovom slucaju nije svekar vec otac) mali Petar se redovno igra sa dedom, i shto je najjace od svega, nejsrecniji je kada je sa njim(ovdje se ne broji majka, naravno)... Ali zato, tata ih ubi sa pricom,kako treba ovo, treba ono, kako ne moze ono ovako, a ovoonako... tralala... meni postane tezak, a mogu misliti njima :))) ista situacija je i kod njih. Posto zetovi zive u istoj kuci sa njima(kako je kuca na spratu, donji sprat je njihov a gornji roditeljski) Uf... treba istrpjeti sve te "dobronamjerne" kritike i savjerte... te kako se nekad ljepshe i boilje zivjelo i kako su se neke stvari poshtovale a danas to nije slucaj... Postanar, ali svoj covjek... Vise se volimo ako se gledamo nedjeljom na zajednickom rucku :)))

    avatar

    15.09.2004. (15:02)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    lijepo je imati roditelje,svekra i svekrvu ali da su malo dalje i onda je sve ok!

    avatar

    16.09.2004. (16:51)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Slažem se, hajdučice!!!

    avatar

    16.09.2004. (22:57)    -   -   -   -  

  • dobro pišeš ali radije bih se probudila kraj DEČKA bez DJECE da mogu odmagliti ako me ikad iznervira do ludila (ili netko njegov)....sloboda je najsavršeniji osjećaj

    avatar

    17.09.2004. (12:39)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Anonimna, postojao je period kada sam razmišljala poput tebe. Željela sam biti slobodna. Nisam željela biti vezana ni uz što i ni uz koga bez čega/koga ne bih mogla, slijedeći dan, živjeti. Ali shvatila sam da nisam bila slobodna. Nisam bila slobodna od straha da ne želim biti ovisna ni o kome na bilo koji način tj.da se bojim biti vezana uz nešto/nekoga. Na svijetu ne možeš biti sam. Bolje rečeno možeš, ali puno toga gubiš. Ne optužujem tvoje razmišljanje nego me podsjetilo na mene prije 10ak godina pa sam se raspisala :)

    avatar

    17.09.2004. (17:56)    -   -   -   -  

  • barba

    Generacijski jazz u 21 stoljecu.

    avatar

    26.09.2004. (21:11)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Eh, barba, uvijek je bilo i uvijek će biti generacijskog jaza. kako bi moja nona reka "Otkad je sveta i veka i dokad ga bude tega će bit".

    avatar

    26.09.2004. (22:55)    -   -   -   -  

  • eewa

    joj mene je iznervirao samo dok sam chitala :) ...a znash, takva je moja majka :) vidim sad shto me cheka :))

    avatar

    21.06.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...