Komentari

obrnuto.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • zagyrun

    Čovjeće,kako ti briješ Praupadine fraze...da nema Maye,nebi bilo ni Lile,a da nema Lile, nema ni napretka.U svemu tome ne postoji dobro i loše-postoji samo JESAM...ali to ćesto ne kužimo, pa se koprcamo ,kukamo i ritamo u svom jadnom stanju. A što se tiče pokreta za širenje svjesnosti Krishne...ili kako se već sada zove-teško da ima netolerantnije sljedbe.Malo tko, poput vas ljude naziva nitkovima, karmijima i sl...i ne moraš mi puno filozofirati, bila sam desetak godina u tom pokretu.

    avatar

    05.09.2004. (17:10)    -   -   -   -  

  • zagy

    "...ili kako se već sada zove-teško da ima netolerantnije sljedbe.Malo tko, poput vas ljude naziva nitkovima, karmijima i sl..." Iako si deset godina bio u tom pokretu nisi shvatio da kada se kaže za nekoga da je karmij i nitkov to je ukraz i kompliment. Kako nazvati onoga koji uzima bezvrijedna stakalca a odbacuje neprocjenjivi dragulj.

    avatar

    05.09.2004. (22:24)    -   -   -   -  

  • zagy

    "...ili kako se već sada zove-teško da ima netolerantnije sljedbe.Malo tko, poput vas ljude naziva nitkovima, karmijima i sl..." Iako si deset godina bio u tom pokretu nisi shvatio da kada se kaže za nekoga da je karmij i nitkov to je ukras i kompliment. Kako nazvati onoga koji uzima bezvrijedna stakalca a odbacuje neprocjenjivi dragulj.

    avatar

    05.09.2004. (22:24)    -   -   -   -  

  • laugh

    hanumanji pokusaj davati vise primjera iz zivota kako svojeg tako i povijesti jer inace puno ostaje u "armchair filozofiji

    avatar

    06.09.2004. (14:46)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Pokret se zove "Međunarodno društvo za svjesnost Krišne" ili na engleskom "International society for Krishna conscioussness" (ISKCON). Netolerantni smo prema iluzornoj energiji, a raznih sljedbi koje su pune ljubavi u kojima se sve dobro i svi su dobri, i svi skupa su u debeloj iluziji. Takvih sljedbi ima koliko hoćeš. Nitkov je onaj tko koristi tuđe vlasništvo bez da kaže hvala. Pošto je Krišna stvorio ovaj svijet, sve pripada Njemu, onaj tko to ne priznaje je nitkov, vrlo jednostavno. Recimo da ja dođem kod tebe doma, uzmem neke stvari i odem, kako se to zove?

    avatar

    07.09.2004. (12:37)    -   -   -   -  

  • Hare Krišna obrnuti blog

    Pa cijeli blog je pun primjera iz života: Terorizam, olimpijada, itd. Blog je na neki način javan medij, što se tiče primjera iz mog osobnog života, to otkrivam tj. razmjenjujem sa svojim prijateljima.

    avatar

    07.09.2004. (12:40)    -   -   -   -  

  • Prle

    >>Pa cijeli blog je pun primjera iz života: Terorizam, olimpijada, itd. Kad si to sudjelovao na Olimpijadi? :-)

    avatar

    16.09.2004. (15:02)    -   -   -   -  

  • Prle

    Hej, pa tek sad sam skužio (dok čekam na tvoj komentar na moj komentar) da si aktivan i na području terorizma. Daj makar to, ako su tvoja olimpijska iskustva preosobna, razmjeni sa svojim blog prijateljima :-)

    avatar

    27.09.2004. (09:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...