"Hipotetski pisani" sutra malo.Prvi pardon ali ipak srpski kuvar iz doba Vuka ako se ko jos seca onog Karadzica pocinje pri svakom trecem receptu upravo tom recenicom.Tacnije sa "uloviti u dvoristu jednu mladu kokos,ili kupiti na trznici pijacnim danom, pa joj preseci nozem grkljan, ocerupati, opariti te poskidati i najsitnija pera a potom pripremiti povrce..."
24.08.2004. (22:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma da samo što je za to trebalo znati i čitati, a nisam siguran kako je njegova baba stajala s time, znam da moja nije nikako, a da ne pričamo kako su se recepti prenosili.
25.08.2004. (07:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ona.
"Hipotetski pisani" sutra malo.Prvi pardon ali ipak srpski kuvar iz doba Vuka ako se ko jos seca onog Karadzica pocinje pri svakom trecem receptu upravo tom recenicom.Tacnije sa "uloviti u dvoristu jednu mladu kokos,ili kupiti na trznici pijacnim danom, pa joj preseci nozem grkljan, ocerupati, opariti te poskidati i najsitnija pera a potom pripremiti povrce..."
24.08.2004. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ispovjesti osupnutog uma
Ma da samo što je za to trebalo znati i čitati, a nisam siguran kako je njegova baba stajala s time, znam da moja nije nikako, a da ne pričamo kako su se recepti prenosili.
25.08.2004. (07:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ispovjesti osupnutog uma
Nisam znao da je već nova godina
25.08.2004. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
Inace u Dalmaciji ,Italiji i Indiji svako jelo pocinje poprziti luk na ulju i onda dodati....
25.08.2004. (18:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...