Komentari

vodenkrevet.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ja

    Stvarno je jadno što ne možeš sam nešto smisliti nego moraš stavljati tuđe pjesme na svoj blog !Trebao bi se zapitati, ako već nemaš o čemu pisati, zašto imaš blog?

    avatar

    23.08.2004. (10:49)    -   -   -   -  

  • UPITNIKOV SAN

    Kako žalosno, hihihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiiiiiiiii.....ihihihihihihihiiiiiii. ....

    avatar

    23.08.2004. (12:10)    -   -   -   -  

  • gilbran

    U biti, nizak si i da bih se spustila na tvoj nivo udahnula bih prašinu, a ti vidim, u tome živiš. Jadno, da jednije ne može biti. Srami se što kradeš tuđe! Pjesma je moja, a vjeruj, pronaći ću put da ti vratim milo za???? Zatvori blog ako nemaš što na njega staviti! mizerijo..... Znaš, ako ti nisu još rekli, krađa se, Dušo moja, kažnjava!!!!

    avatar

    23.08.2004. (12:35)    -   -   -   -  

  • UPITNIKOV SAN

    Pa sunce moje malo nije krađa što je svima dostupno, a što se tiče moga griješenja nisam s tvojim pjesmuljkom sagriješio bludno, a uz sve oduševljen sam tvojim produhovljenim stihovima, pa sam ih citatirao, a nisam izdržati mogao da ne stavim TVOJE riječi ili stihove na svoj blog kako bi narod što više uživao u njima, a uz sve čak sam naveo i tvoje cijenjeno ime - GILBRANE jedna

    avatar

    23.08.2004. (12:44)    -   -   -   -  

  • UPITNIKOV SAN

    Čuj znaš što je još veća moralna kazna - potpisivati se u tuđe ime "Gilbrane", zar ne? Radiš ono za što me optužuješ! Jadno, da jadnije nemre biti! Ej mala isfrustriranice, odi se lječi, za svoje dobro!

    avatar

    23.08.2004. (12:55)    -   -   -   -  

  • Ivan

    Upitniče! Ovo što činiš i kako na sebe svraćaš pozor, je prvorazredna drskost, bezobrazluk i neotesanost. Ako te se jednom upozori da je kopiranje tuđih djela nepoželjno, zabranjeno, nekulturno, mizerno i kažnjivo, zašto onda nastavljaš i dalje po svome? Zar misliš da upornim provociranjem konflikata i ekscesa možeš postići nešto? Pokaži malo štovanja prema drugima, ljudski je! Pozdrav.

    avatar

    23.08.2004. (13:17)    -   -   -   -  

  • UPITNIKOV SAN

    Pozdrav i tebi Ivane i hvala na toplim riječima, a kada bolje razmislim u pravu si, ali ..., bolje da ne obrazlažem (sve u svemu nikomu nisam učinio nešto loše!)

    avatar

    23.08.2004. (13:37)    -   -   -   -  

  • gilbran

    Hm... da, sve mi je jasnije da si dofurao ravno sa CIPa. Ispravka, ne potpisujem se sa "Gilbrane", no sa "gilbran" i to malim slovom jer daleko sam ja od proroka. Dakle, ne kradem. Liječit se ne moram, jer sam zdrava ko' dren. Dok bi se kod tebe moglo primjetiti da ti je nešto "vudrilo na psihe". Ma, znaš, nije me toliko iznerviralo ni to što si stavio moj "pjesmuljak" na svoju stranicu, na kraju, ipak si ga potpisao (makar i ukradenim pseudo). Više me iznervirao onaj uvod i preporuka krađe. Hajde, reci, ma je li to u redu???

    avatar

    23.08.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  • UPITNIKOV SAN

    Ma ja ti proučavam ljudsku psihu, te kako reagiraju na okolinu dok sanjaju. Eto to ti je to gilbrane

    avatar

    24.08.2004. (09:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...