Komentari

trapula.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    Bravo Duje...

    avatar

    20.08.2004. (22:50)    -   -   -   -  

  • RealOne

    On je moj favorit i bez medalje :-))

    avatar

    21.08.2004. (12:29)    -   -   -   -  

  • RealOne

    On je moj favorit i bez medalje :-))

    avatar

    21.08.2004. (12:37)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Bravo Duje !!!! kao i sve u zivotu...najbolje stvari dolaze kad se covjek najmanje nada i prestanu nade i ocekivanja ;)

    avatar

    21.08.2004. (20:10)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    Kao prvo zelim da cestitam Duji na srebru ...to je ogroman uspjeh i konacno da Hrvatska kao pomorska zemlja ima plivace medju najboljim na svijetu ..bivsa sam plivacica na kratke pruge i veoma dobro znam sta je centimetar i desetina stotinke vise u bazenu ... Kao drugo tek sam sad otkrila polemiku glede "naslovnice".Telepatski ili ne ( dajmo prostora visoj sili ) meni je ta naslovnica digla pritisak iste sekunde kad sam je vidjela .Bila sam zgranuta i jutros bas razmisljam da posaljem mail urednistvu i da ih zamolim da ipak malo vode racuna , posebno kad su u pitanju brljanja tako velikih sportskih imena kao sto je Toni Kukoc .Recimo neka "sisa" postigne za zivota sto i Toni sto za sport ondasnje Jugoslavije , sto za NBA , sto za Hrvatsku .Toni Kukoc nikom nije ostao duzan i svi ga volimo.Veliki je to sportista .Ako "sisa" odradi toliko medalja koliko se Toniju blista u njegovom ormaru onda ce moje dijete ili tvoje Trapula da sjedne za net i da ga nazove dzukelom - recimo da je to njemu smijesno , meni nije i nikom normalnom nije pa se ta piskaranja ignorisu .Medjutim dopustiti da to "osvane " na naslovnici je skandal i sramota za sve nas blogere.Meni je uzasno krivo jer ce taj isti Toni Kukoc da kaze da smo mi gomila kretena koji se nisu seksali odkada su piramide nastale pa svrsavamo brljajuci ljude ni krive ni duzne.Ja ti se Toni izvinjavam , nismo svi isti . Kao trece , sto se tice "obracuna " sa Annie i Scorpijem molim te da pogledas moje postove od 4.8., 7.8, 9.8 i 10.8. i sve ce ti biti jasno .Isti vulgarni bolesni napad , isti stil koji ne postoji u mom mozgu kao moguc pa sam cutala dok nisu odustali .Zgranuta Scorpijevim vokabularom koji nije dolican jednog cool blogera ( mislim da bi ljudi za preporuku morali da se kontrolisu ) , ja sam mislila da je citavo urednistvo poludjelo kad je njemu dalo tu sansu da preporucuje ko ce ici na naslovnicu a ko nece . Annie je bila jako simpaticna u pocetku a onda je pocela da opasno napada a sve sa ciljem sveopste dopadljivosti i nekog humora koji vec sad dobija prefiks kvazi .Kad je napala Pogorelica i krenula da mu mjeri duzinu polnog organa ja sam popizdila .Takodje je opalila po hotelu Savoia u Milanu koji po njoj nije dovoljno poznat da bi imao svoj sajt na netu .Odgovorila sam koji je sajt hotela jer je pogrijesila u sve tri rijeci kad ga je napisala i ona mi je odgovorila da "sisam kitu". E pa vidis Trapula ja se zgrazavam nad takvom prostotom .Ja nisam teenager da im se smijem kao dvorskim ludama .Naprotiv ,mene su uozbiljili i stavili sjenku na ovaj blog kao mjesto gdje trebas ( sad cu biti bas bukvalana ) da orgijas sa pomenutim likovima nevidjenom snishodljivoscu da te ne bi stavili "na zub." Kritike im ne smijes dati jer oni su ( citiram tebe ) "Boga uhvatili za jaja ". Podrzavam te u cjelosti , stojim iza svega sto si napisao , u pravu si od prve do posljednje rijeci , imas moju podrsku . Pozdrav

    avatar

    21.08.2004. (20:56)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    E to se zove dugačak komentar :). Pročitao sam što se događalo na tvom blogu, a i već sam čuo neke druge "pritužbe" na računih dotičnih. Iskreno, ono što sam ja spočitao Annie i uredništvu tiče se naslovnice, a ne načina na koji komuniciraju. Kasnije se, u reakciji na moj tekst, otkrilo tko je tko. Jadno je da se na siteu koji nastoji biti globalan događaju propusti isključivo zbog propusta osoba koje ne žele uvažiti sugestije i kritike, već guslaju po svome.

    avatar

    21.08.2004. (22:15)    -   -   -   -  

  • Scorpy

    Regina, odjebi.

    avatar

    21.08.2004. (22:36)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Scorpy, a da se lagano preusmjeriš na druge blogove? Ako ti trebam početi brisati komentare da bi se to dogodilo, rado ću to napraviti. Ovo ti nije naslovnica bloga da možeš brljaviti po želji.

    avatar

    21.08.2004. (22:39)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    hvala Trapula , evo me spremam se u grad , pa rekoh da zavirim kod tebe .Ja smatram da je ovo ipak javna rijec , ipak je internet javan i svako nasa pisanja moze procitati .Trebamo voditi racuna da ipak pisemo o sebi , o svojim zivotima i razmisljanjima...pa ima toliko darovite omladine ovdje ...ja ih obozavam da citam ...mozemo se ne slagati oko nekih tema ali se ne smijemo VRIJEDJATI .Posebno ne stariji blogeri , profesionalci i dokazani u svojoj struci .Ti si bio jako odmjeren u svom komentaru naslovnice i to mi se dopalo...i to je otprilike vrlo slicno nacinu na koji bi i ja rekla istu stvar .Drago mi je da smo se upoznali pa makar i putem ovog "nemilog" dogadjaja ...pozdrav

    avatar

    21.08.2004. (22:53)    -   -   -   -  

  • Scorpy

    Argumenti, Trapula, opet ti fale argumenti. Ako me već Regina proziva gdje god stigne, red je da joj odgovorim - onako kako zaslužuje.

    avatar

    21.08.2004. (23:10)    -   -   -   -  

  • sisajed

    ako netko ima problema s mojim tekstom neka to komentira na mojem blogu. Regina, ako imaš što za reči protiv mojih stavova ostavi komentar na mojem blogu, a ne da me pljuješ na drugim blogovima. Trapula, imaš pravo na svoje mišljenje i kritiku i to je u redu, ali nemaš pravo nazivati mene nepismenjakom i moj blog nazivati sranjem. Također i za tebe vrijedi da ukoliko imaš što komentirati u vezi mojih tekstova ostavi komentar na mojem blogu.

    avatar

    21.08.2004. (23:24)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Sisa, ovo sa "ako imaš što za reči protiv mojih stavova ostavi komentar na mojem blogu, a ne da me pljuješ na drugim blogovima "....je za urnebesan smijeh....buahahaha....sto bi onda Toni trebao rec "....mozda " Ajd Sisoje...reci ti meni to sto mislis o meni - u facu mi...a ne da me pljujes po blogu " ????!! A i ti Scorpy....pitam se ponekad jesi li izasao iz puberteta...ccc....smisli nesto pametnije od te prazne rijeci "argumenti"...ne trljaj, ne brljaj....nego pocni razmisljati, priznavati neke stvari ( ne toliko drugima koliko sebi ) i brzo bonton u ruke !!!

    avatar

    22.08.2004. (17:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...