Komentari

trapula.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • InTheNeighbourhood

    Dragi Trapula,slazem se sa tobom sta si rekao.I ja sam pre koju nedelju rekla da mi se ne dopada blog Annie de Meni,pa sam popljuvana kao ljubomorna osoba,a blog mi se nije dopadao bas zbog onog sto si ti rekao- pisati tekstove koji po meni nose neko usiljeno super raspolozenje,da bi se svideo svima. Posle toga se desilo jos nesto, posle cega znam da ma koliko pisala dobre blogove, nikad necu maci sa ove tacke na kojoj sam. No,nema ni veze, ja pisem blogove onako kako osecam,i to je sve. Puno te pozdravljam!

    avatar

    20.08.2004. (08:44)    -   -   -   -  

  • da nisi napisao današnji post još bi jučerašnji "popušila", ovako vidim da nisi u pravu :(

    avatar

    20.08.2004. (09:01)    -   -   -   -  

  • irma

    Napokon netko dovoljno izravan. U pravu si i ja ću te uvijek vrlo rado čitati.

    avatar

    20.08.2004. (09:10)    -   -   -   -  

  • nema post gdje se trapula nece sam pohvalit i reklamirat valjda si nam zato drag. slazem se s tim sto pises no u cijelom postu postoji jedan veliki problem koji ne vidis i autorica te vijesti ima pravo na svoje misljenje i autor onog drugog bloga ima pravo na svoje misljenje (o toniju ili bilo kome drugome) i urednistvo ima pravo na svoje misljenje. ne mozes se sam pozivati na nesto i u isto to vrijeme drugima to uskracivat. osim tog jos uvjek nigdje na naslovnici nisam procitao da je ona rekla kako je toni seljak ili da je taj tarzan rekao da je toni seljak. oni prenose misljenja nekog treceg, to je isto vazna stvar u cijeloj prici. i taj treci ima pravo na svoje misljenje, ne mogu svi kao ti. o tome je li tekst duhovit smijesno je pricati, nekom je nekom nije.

    avatar

    20.08.2004. (09:12)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Freya, hvala na komentaru, Nisi jedina koja je u toj poziciju, sudeći prema mejlovima koje sam dobio.

    avatar

    20.08.2004. (09:14)    -   -   -   -  

  • Hrvoje-Zg

    Ignoriraj budalu, Trapula, zašto da te vrijeđa! I jebeš to uredništvo koje uvažava njegove prijedloge za naslovnicu. Kuda se ideš prepucavat s nekim tko zna samo povraćati primitivne uvrede na tuđi račun. Ali to što je netko izbljuvao da govoriš "srpski" ili "imaš jadnu ženu", govori sve o njegovim kompleksima, a baš ništa o tebi! I takav lik je na listi cool blogova?! Strašno! Ajd' živio,Trapula!

    avatar

    20.08.2004. (09:16)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    nepotpisani - svatko ima pravo na mišljenje. Ali nemaš pravo isticati tekstove u kojima se vrijeđaju drugi. Može ti se svidjeti tekst, ali ne smiješ kao urednik sadržaja istaknuti takav tekst.

    avatar

    20.08.2004. (09:17)    -   -   -   -  

  • Scorpy

    Jao, Trapula, nemaš pojma koliko te se bojim. Brrr... ;) Što se tebe tiče, Hrvoje, tvoje bi ime trebalo biti mjerna jedinica za idiotizam. Jer ne znaš ni čitati. :p Znam ja da vama obojici treba malo pažnje. Samo, tražite je na pogrešnom mjestu. Opustite se, idite u kupleraj. :D

    avatar

    20.08.2004. (09:24)    -   -   -   -  

  • duby

    Vidim da je počeo blog war. Treba li vam to zaista?

    avatar

    20.08.2004. (09:42)    -   -   -   -  

  • Freya, ne seri .. i ne trpaj se u isti kos sa bilo kojim drugim na blogu, mnogo ljudi na zalost nije vidjela tvoje klicanje Drazi Mihajlovicu i cetnicima na serpickovom blogu .. licemjerna si koliko i odvratna. Lijepo od trapule da ovako reagira i stiti Tonija Kukoca ali zanimljivo kako nisi primjetio ili reagirao na gore spomenute cetnicke ispade ... bice da nisi tu vidio nikakav osobni interes, i kad drugi put budes stitio freyu preporucujem da prvo vidis o kakvoj je gnjidi rijec

    avatar

    20.08.2004. (09:47)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Nepotpisani, ja ne štitim Freyu, gdje si uopće to vidio? Ja ne znam previše o čemu Freya piše, ali na mom blogu je bila korektna sa komentarima. Kad bi se pro-četnički tekst pojavio na naslovnici, naravno da bih reagirao ...

    avatar

    20.08.2004. (09:52)    -   -   -   -  

  • pa da, najbolje i na naslovni cu da ih stavimo .. sto mozda i ne bi bilo lose, tako bi bar svi vidjeli da od Tarzana ima puno zlonamjernijih i bas super od nje sto i kod tebe nije odrzala jedno blic-predavanje o svekolikoj historiji cetnickog pokreta

    avatar

    20.08.2004. (09:57)    -   -   -   -  

  • nba

    istina je gotovo sve što je napisano. Ja sam iz Zagreba i držim da je tekst o Kukoču krajnje neprimjeren i sramotan.

    avatar

    20.08.2004. (09:58)    -   -   -   -  

  • nba

    Još jedna stvar. Ovo je tipično za Hrvatsku. Netko počne sa blaćenjem i to neutemeljenim, a onda mediji to razglase na sva usta. U ovom slučaju naslovnica bloga je medij. I sada mi koji dolazimo ovdje čitati tekstove moramo čitati što je neki polupismeni tip napisao o čovjeku koji je postigao toliko u životu, koliko autor teksta neće postići za 10 života.

    avatar

    20.08.2004. (10:03)    -   -   -   -  

  • InTheNeighbourhood

    Oduvek sam volela one koji se ne potpisuju...

    avatar

    20.08.2004. (10:05)    -   -   -   -  

  • Dino

    Ne razumijem jednu stvar ovdje ... svima bi nam trebalo biti jasno kakav je tekst o Kukoču i svima nam treba biti jasno da mu nije mjesto na naslovnici! Međutim, vidim da su ovdje odnosi složeniji, vi ste se opčeli hvatati Trapule ko Trapule, koji je u ovoj stvari ipak u pravu. Možda mu nešto drugo i možete spočitati, no to nisu naša posla!

    avatar

    20.08.2004. (10:08)    -   -   -   -  

  • hehehe NBA, to si kao ti odredio da je on polupismen tip ... a ti si kao pismen .. toni kukoc je sveta krava, ma jebe se kukocu za Hrvatsku, ako imas nekog pojma o kosarci onda znas prije koliko tisuca godina je taj dicni kukoc odbio igrati za reprezentaciju .. licemjerni ste do bola... i da, to sto je on postigao toliko koliko netko nece ni za 10 zivota znaci sto ... ?? da nije podlozan nikakvoj kritici, niti zajebanciji. Zbog cega ne zelite prihvatiti cinjenicu da je Tarzan tek prenio lokalne cakule ...

    avatar

    20.08.2004. (10:09)    -   -   -   -  

  • Tooo .. kaos hoćemo!!! Raspali Trapula!

    avatar

    20.08.2004. (10:09)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Nepotpisani, po posljednji put, nije poanta u tome što je on o tome pisao na svom blogu, već je poanta u tome što je njegov tekst izdvojen na naslovnicu.

    avatar

    20.08.2004. (10:11)    -   -   -   -  

  • Caught in the trapula

    Dino i nba, drago mi je da se kužimo. Očito da neke sporije ide taj dio.

    avatar

    20.08.2004. (10:11)    -   -   -   -  

  • nepotpisani

    po posljednji put tebi trapula (mislim da tvoja namjera nije zla) .. tvoja percepcija je da to nije u redu ali ima ih koji misle da to je u redu i sto sada, ti koji misle da je to u redu su i oni koji rade na naslovnici na kojoj istina-bog ima svakakvog smeca ... namjera je urednistva popularizirati manje citane blogove koji nisu ofkors nuzno i bolji ili kvalitetni. Ako trazis pravo na misljenje dopusti ga i drugima ... e ali tada ne bi bilo nikakve rasprave... u krajnjoj liniji i sebi si podignuo posjecenost :)

    avatar

    20.08.2004. (10:15)    -   -   -   -  

  • nepotpisani

    a ovo se kao ne bi moglo protumaciti kao uvreda ... da "neki sporije kuze" ... trap .. nisi izgleda dorastao raspravi koju si zapoceo nego iskljucivo racunas na krdo koje ces inercijom povuci ... bljak

    avatar

    20.08.2004. (10:16)    -   -   -   -  

  • beštijica

    ajde i meni ste se vec popeli na vrh glave i potegli me za jezik: je, trapula je u pravu, odabir drugacijih tekstova mora biti uvjet za naslovnicu. blacenju mjesta nema, nebitno radi li se o kukocu, kranjcaru, annie de meni ili sv.Petru. svidja li se meni neki bloger ili ne, sasvim je irelevantno za ovu polemiku, poanta je u "onima gore" koji bi trebali imati drugacije kriterije pri odabiru. i sad se jebite vise sa ovim prepucavanjem, ajmo radit nesto pametnije. trapula, moj naklon (kopirano od ane;))

    avatar

    20.08.2004. (10:23)    -   -   -   -  

  • nepotpisani

    ma bravo bestijice ... evo sad si i ti u grupi koja kuzi spiku, bravooooo

    avatar

    20.08.2004. (10:26)    -   -   -   -  

  • nba

    nepotpisani, ma ti nemaš pojma čovječe o čemu pričaš. Očito ne pratiš košarku i stoga uopće ne ulazim u raspravu sa tobom. Kukoč je veliki sportaš i protiv sam toga da se o njemu tako piše, a u daljnjoj raspravi ne sudjelujem. I da, polupismen si.

    avatar

    20.08.2004. (10:28)    -   -   -   -  

učitavam...