Komentari

getoverit.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Atlantida

    Volim Emersona, uvek vazi za sve: “Sa svakom stvari koju si propustio nesto si dobio, - sa svakom kojom dobijas, nesto gubis.” Zato: "Za sve sto ti se desi, reci samo AKO."

    avatar

    17.08.2004. (02:36)    -   -   -   -  

  • Atlantida

    ...i još nešto: u životu sve radi samo zbog sebe. Samo za sebe. Postavi tako stvari i biće mnogo lakše. Nisam ja ovo izmislio, rečeno mi je nakon 33 godine, i, veruj mi, mnogo je bolje.

    avatar

    17.08.2004. (02:42)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno ogledalo

    Tvoja mi se priča čini tak poznatom. Imala sam tucet takvih tipova koje sam voljela a oni me nisu uzimali za ozbač. jedan dan, sjećam se, imala sam 21 godinu, pukao mi je fil i rekla sam: neću ja mrvice sa stola. Ko ih sve šiša, pa makar ostala sama. Tri mjeseca nakon tog preokreta u mojoj glavi upoznala sam svoga današnjeg muža koji je muškarac kakav si svaka žena može poželjeti: VJERAN, NE PIJE, NE MLATI DRUGE,POŠTEN, ZGODAN, VRLO USPJEŠAN, JAKO PAMETAN... A onsj tucet je i pio i mlatio i varao i bio prppalitet u celofanu. Biraj, kad ćeš ako nećeš sad? :-)))

    avatar

    17.08.2004. (05:24)    -   -   -   -  

  • dr.Kuronja

    .......mmmmmmm.....ljubav je taaako bolna i teska.........tako sam i ja prekidao sa curom.......trajalo je to skoro 2 godine.....izbjegavali smo se , a kada bi se sreli obicno smo u krevetu zavrsili, a nakon toga bez rijeci odlazili............trajalo je to dugo, cak je ona i nasla "ajmo reci tipa nekog" a kada bi se sreli posexsal bi se onako zestoko.......napokon je sve gotovo........ne zivimo vise u istim gradovima i ne srecemo se vise.....a da se sretnemo tko zna.....mozda ponovo u krevet........nema nazalost pravila........

    avatar

    17.08.2004. (11:51)    -   -   -   -  

  • Slomljeno srce

    radi se otome da ovaj dečko i je pametan, i zgodan, ne malti, dobro...pije, jedina mana mu je što me ne voli dovoljno čini mi se. A s tim se ja sada moram nositi...neznam baš da mogu njega za to kriviti.

    avatar

    17.08.2004. (17:38)    -   -   -   -  

  • mala plava glava

    Imala sam i ja jednom davno takvog jednog...On je bio moj Faca,ja sam bila njegova lutkica za zabavu.Bože,kak sam bila luda za njim,dan danas nemrem vjerovat.Takva ti "veza" može donjeti samo patnju.Kad ti sama to shvatiš i kad si sama to priznaš,tek ćeš tada moći otići.Skupo hrabrosti i prekini tu farsu.Neznam koliko će ti trebati,meni su trebale 2 godine!Sretno!

    avatar

    17.08.2004. (19:41)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno ogledalo

    Pije i ne voli su dvije dovoljne mane da potražiš nekaj bolje. Vjeruj mi - ti to možeš.

    avatar

    19.08.2004. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...