Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • POLIGLOTNA od-do!

    Izlazak! Udvoje!! S mužem!!! Ah... U planu mi je to od kraja školske godine. Uskoro započinje nova, a mi još ništa. Naša djeca su termiti!!

    avatar

    15.08.2004. (00:51)    -   -   -   -  

  • Hajdučica.blog

    e neka i nisu mame što su nekad bile! iako ih i danas dosta zapuštenih ima

    avatar

    15.08.2004. (06:25)    -   -   -   -  

  • Bigi

    A sex na kraju kao šlag ;) ŽAo mi je što takve susrete ne mogu doživiti češće jer je sva moja prošlost ostala na otoku :(

    avatar

    15.08.2004. (10:41)    -   -   -   -  

  • lokas

    ne gine ti deep. jednog jutra ćeš se probuditi previše nezadovoljna.prije ili kasnije. na ovaj ili onaj način.ne želeći. ne planirajući. imat ćeš svog deepa. i bit će ti žao. jer i deep parkiran na mjestu tvog dragog bi bio umoran. ponekad. jebiga. život. svi smo mi lijepi. i posebni. kad nas vidiš na 5 minuta. nažalost. ostatak do 24h je onaj koji treba znati voljeti.

    avatar

    16.08.2004. (08:57)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Slažem se, Lokas, s drugim djelom tvog post-a. Svjesna sam svega toga. Deep-a je fora srest i čut, s vremena na vrijeme; možda se i zapitati "šbbkbb", ali volim Muža i kada sam ljuta na njega. Ljubav ne nestane, nego se sakrije, kao u onoj pjesmi...

    avatar

    16.08.2004. (14:57)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Slažem se, Lokas, s drugim djelom tvog post-a. Svjesna sam svega toga. Deep-a je fora srest i čut, s vremena na vrijeme; možda se i zapitati "šbbkbb", ali volim Muža i kada sam ljuta na njega. Ljubav ne nestana, nego se sakrije, kao u onoj pjesmi...

    avatar

    16.08.2004. (14:57)    -   -   -   -  

  • lokas

    ma kontam te ja, al nema to baš puno veze s ljubavi. mislilm, nemoj me krivo shvatit, i meni je ljubav broj jedan u životu, i ja ne bih nikada prevario, ali svi mi imamo onaj dio sebe koji ne pripada našem "significant otheru", kako bi delboy zazborio, i kakav sigurno i on ima. imamo onaj dio prije njega. ili onaj dio bez njega. koji je bolje držati za sebe i kada sve dijeliš s njim. jer pecka znati da ima netko tko povremeno barem malo upali žar kod tvog voljenog. simpatije? simpatije su o.k., simpatije ne bole.ali ovakve stvari. ovakve su stvari puno više od simpatije. ovo je ono nešto što će kao trihinela bit sklupčano u tebi i ti češ molit boga da se nikada ne upali. da ti ne zgrči mišiće. to je stvar koja se ne može kontrolirati. vjeruj mi. imam dovoljno primjera za to. sve redom kvalitetne, samosvjesne i odgovorne osobe. ne valja u životu ostavljati ništa nezavršeno, nedoživljeno. kako što sam već jednom rekao, bolje žaliti zbog onoga što si učinila, nego zbog onoga što nisi. barem nam tako govore. ma želim ja tebi sve najbolje, i da se držiš svoga mužića, al jebeno je ako te drži misao... a dovoljan je samo trenutak nepažnje... ja ,recimo, uporno držim četvore oči otvorene. nedam da me zaskoči. iako... čuči sve to u meni kao podla bolest. a dobro mi je. i sretan sam.sada.

    avatar

    17.08.2004. (09:08)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Evo, moj današnji post može razjasniti neke stvari. Dalo bi se o ovome raspravljati i vidim da kužiš stvar. To što ja mislim i osjećam teško se može uobličiti u riječi da bi bilo shvatljivo i probavljivo. Ne osjećam da sam u opasnosti. Da mi je brak u opasnosti. Znam da s Deepom neću nikamo sama u romantičnom raspoloženu, po noći, uz čašu-dvije vina....Znam svoje granice...:) Deep je, recimo, kora od banane. Pazim da se ne poskliznem kad ga sretnem :) Iskreno, zanimljivo mi je to govorenje riječi u isti čast i sl. Kao da titramo na istoj frekvenciji . I to je to-samo zanimljivo. Nema magnetizma...Nema ga više. Citiranje Delboya me podsjetilo da su počeli Dražesni pupoljci...Upalit ću TV. Želim ti lijep dan!!!

    avatar

    17.08.2004. (10:20)    -   -   -   -  

  • lokas

    thx

    avatar

    17.08.2004. (14:26)    -   -   -   -  

  • lokas

    nego, stara, jel čita ovo tvoj muž?

    avatar

    17.08.2004. (14:30)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Moj Muž kaže da ovdje i tako pišem o onome s čime mu "cijeli život solim pamet" :) Pročitao je dva-tri posta kada sam tek počela pisati. Obično mu kažem što je tema, kada me vidi kako tipkam pa me pita...Ako te zanima je li Muž zna za ove stvari o kojima pišem-zna.

    avatar

    17.08.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  • lokas

    ma čita ziher. a to je dobro. za vas. uvijek možeš situaciju držat podgrijanom. blog se može koristiti i kao sredstvo ostvarivanja ciljeva? ne?

    avatar

    18.08.2004. (08:05)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    S Mužem volim direktnu komunikaciju. Iz govora tijela, bije glasa, intonacije... puno toga se može iščitati. Blog je mrtva tipkana riječ koja se može i krivo shvatiti pa nije, baš, ok za "intimni razgovor". Vjeruj, stari, On ovo ne čita. Ni meni nije jasno kako nije znatiželjan?1

    avatar

    18.08.2004. (10:36)    -   -   -   -  

  • lokas

    nije blog samo mrtva riječ. ja mislim. blog ti daje onaj odmak da se zapitaš po čitanju. što je puno bolje u odnosu na eventualni fejs tu fejs con kada želiš izazvati eventualnu reakciju. razumijevanje. kojeg možda baš tada nemaš. things that make you go hmm. jel? ma sister dosta o ovome, kontamo se. pozdrav i keep up. :-)

    avatar

    18.08.2004. (13:07)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Agree...Nije ovo forum već blog :)

    avatar

    18.08.2004. (14:52)    -   -   -   -  

  • eewa

    :)))

    avatar

    21.06.2005. (21:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...