Komentari

revolucijamladih.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • kuda ide ovaj svijet

    daj razbij tekstove u manje ovo se neda citat...

    avatar

    11.08.2004. (20:48)    -   -   -   -  

  • Revolucija mladih

    kada bih to učinio uništio bih osonovni izgled i cilj bloga, ja ne pišem sve ove tekstove da bi ih reducirao na mali člančić od 5 rečenica i da se moj blog svede kao i većina ostalih na 10 rečenica teksta izmrljanih smajlićima, trima točkama i katastrofalnom gramatikom. A poručujem SVIMA kojima su moji postovi predugi da se ne trude čitati ih jer takvim ljudima moji postovi nisu namijenjeni. Ako ne čitate tekstove otiđite do najbližg kioska kupite si strip i uživajte. A nemojte mene davit svojom nestrpljivošću i ljienosti da čitate kvalitetan tekst.

    avatar

    11.08.2004. (21:13)    -   -   -   -  

  • Megi

    Neno, kvantiteta ne znači uvijek i kvalitetu, a i nije baš najskromnije od tebe da se samoproglašavaš tvorcem kvalitetnog tekstva...sviđa mi se tvoj blog, ali kao i ja i mnogi drugi blogeri...imaš još puno za naučiti :)

    avatar

    12.08.2004. (19:40)    -   -   -   -  

  • pastoralni kupus

    no, no nemoj se sekirati...stvarno je teško čitati ovako gusto pisano u malom fontu, crno na plavo...pišeš ok stvari i bilo bi šteta da ljudi ne pročitaju zato jer ih nakon dvije rečenice oči peku...no naravno to je i stvar koncepcije, možda želiš pisati za malu grupu ljudi, a koje cijeniš i ne želiš mase...(samo što mase onda ostanu budalama, ali to je moje mišljenje)

    avatar

    12.08.2004. (20:54)    -   -   -   -  

  • Revolucija mladih

    ah, toliko toga za reći a mene toliko boli glava (ne od vas naravno, imam neke vražje migrene koje mi razaraju mozak, auuu) 1. crno na plavom; iznenađen sam ovim komentarom jer sam odabrao upravo plavu boju jer je smirujuća za oči, (tako sam negdje pročitao) 2. problem čitanja; savjetujem Vam da čitate na moj način ,a to je da tekst koji upravo čitate označavate sa mišem (highlight) 3. kvaliteta, ukoliko netko ima nekakve prijedloge, primjedbe glede kvalitete teksta neka se slobodno izjavi, bit će uvažene ukoliko su važeće, ja svoj tekst smatram poprilično kvalitetnim i tu ne vidim mnogo problema, jedina zamjerka je što sam ponekad u tekstu bezobrazan i vrijeđam, ali kako tekstove pišem u žaru inspiracije, događa se 4. moj blog kakav je i zašto je, nešto od toga sam napisao u Uvodu, a nešto će biti napisano u mojoj kritici većine blogova kojeg ću tek napisati, ali nešto bihste trebali shvatiti i želim da je to jasno, moj blog se čita, cijeli tekst se čita, onako kao što se čita knjiga, knjiga nema podebljane dijelove razbijene u 3 rečenice i nema smajlije. Ovo nije blog za razbibrigu ovo je blog za razmišljanje. 5. mase- ja bi bio najsretniji da mase čitaju moje blogove i promisle o njima, ali ja ne mogu unakaziti svoj tekst, (za kojeg se trudim da nije dosadan) time što bih ga pretvorio u nešto slično ovome: Smijeha, HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA šta danas se niko ne smije :-(((........danas samo svi gledaju te Američke pite i gutanje govana.....budale moronske.....fuj, šta je tim ljudima.....?-(, pa gledajte dobre komedije i uživajte :-)))))) u čitanju nema ničeg lošeg, slijedeći ću blog napisati o tomi Blogova pa ćete saznati više o tome i molim Vas, komentirajte tekst, čitajte tekst, ili ću početi objavljivati slikovnice (ha,ha šala mala)

    avatar

    12.08.2004. (22:50)    -   -   -   -  

  • LJEVIČARSKA LAMENTIRANJA

    Da, u pravu si. Nema potreba analizirati, slazem se s gotovo svime....

    avatar

    13.08.2004. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...