Komentari

pasivka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sisajed

    u okruženju si licemjera, odnosno hranomjera

    avatar

    29.07.2004. (12:36)    -   -   -   -  

  • Moje virtualno ogledalo

    Reci ti tim ljudima da se savjet ne daje ako ih nisi molila za savjet.

    avatar

    29.07.2004. (13:15)    -   -   -   -  

  • Bigi

    I odlaziš, vrlo skoro :) Nemoj se živcirat draga... A to šta kažeš je stvarno paradoksalno i ja sam to primjetila također. Prije sam mogla pola janca pečenog pojest da mi niko ništa ne bi reko, a danas kao i kukuruz deblja...?!?

    avatar

    29.07.2004. (14:02)    -   -   -   -  

  • TB

    Iskreno se nadam da si im rekla što ih ide!!! Mrzim takve ljude.

    avatar

    29.07.2004. (15:08)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Oni su samo ljubomorni na tvoj čvrst karakter. Jer se hraniš bolje nego oni. Licemjeri.

    avatar

    29.07.2004. (15:36)    -   -   -   -  

  • Lu

    Bok! Vidim da si se jako iznervirala zbog komentara kojeg si dobila prije par dana i da te jos uvijek drzi. Moja iskustva s kilama su vrlo slicna tvojima pa sam zato osjetila da mozda imam pravo podijeliti svoje misljenje. No, ono sto sam ti htjela reci je sljedece: moje osobno iskustvo s ugljikohidratima/debljanjem/mrsavljenjem ide u prilog teoriji o glikemickom indeksu. Zapravo mnoga istrazivanja idu u prilog toj ideji, tako da sam i ja polako pocela gledati na svijet u terminima glikemickog indeksa. Izgleda da je stvarno puno bolje pojesti neko drugo voce a ne lubenicu ili bananu jer se nakon tako iznenadnog i snaznog skoka glukoze u krvi, a onda i inzulina, organizam prebaci na nacin rada koji usporava mrsavljenje odnosno pomaze debljanju. Te stvari su znanstveno dokazane i osoba koja ti je o tome pricala, zapravo zna sto govori. Da se i ovaj post ne bi pretvorio u "savjetovanje" koje te nervira, prepustam tebi da ako te interesira, sama istrazis to podrucje. Na Internetu ima puno korisnih informacija... Pozdrav!

    avatar

    30.07.2004. (12:55)    -   -   -   -  

  • Rony

    hej, molim te ignoriraj te savjete....pisala sam ti da sam i ja dobila savjet koji nisam tražila....znaš ono o debljini na moj račun..... ne sekiraj se dobro ti ide i bravo za tebe! samo ustraj i hrabro! e a za lubenicu nisam znala, ja naime jako volim jesti lubenice, mislila sam da ne debljaju...hm...

    avatar

    30.07.2004. (15:59)    -   -   -   -  

  • Pasivka

    Ma zapravo me vise izbacilo iz takta sto sam dobila nezeljene savjete nego sto u te savjete sumnjam. Znam ja da kolega zna sta prica i ima to meni smisla, ali trenutno nisam i toj fazi.

    avatar

    30.07.2004. (21:37)    -   -   -   -  

  • tisina...

    ne daj se nazivcirati, ti najbolje znas sto ti odgovara... najlakse je biti "general" u tudjoj bitki i pametovati nad tudjim zivotom... odmori se na moru i uzivaj u suncu, pa se citamo :)

    avatar

    30.07.2004. (22:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...