Komentari

porto.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Porto

    lea, negdje oko 2 poslije ponoći... pogledaj u noćno nebo... my god! it's full of stars... :)))

    avatar

    29.07.2004. (13:12)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Ne nasjedaj na jeftine Kjubrikove provokacije. Nije ta partija ni blizu tako dramatična kako bi pomislili subjektivni Stenlijevi navijači. Ich schlage dich! :D I ko kaže da je scena-partija nezaboravna? Evo, ja zaboravila na nju potpuno, dok me ti sad nisi sjetio! :D

    avatar

    29.07.2004. (14:49)    -   -   -   -  

  • Porto

    Annie, kao što već napisah u "Bladerunneru", ne možeš od žene niti očekivati da obrati pažnju na neki tamo šah... Uopće ne sumnjam da ti je u sjećanju ostao eventualno samo falusni oblik Discoverya, neki tamo spermatozodino šljemati astronaut koji se uvlači u sondu-jajnu stanicu i kreće u susret kozmičkoj maternici u kojoj će se desiti nešto lijepo... A prije toga bedak isključuje glas razuma, HAL-a koji mu lijepo govori da TO NE ČINI :))) U svojoj površnosti, žene su naime sklone uspoređivati ljubavnu igru sa šahom.., naime vele da ih uvjek zajebe neki konj... i baš zato što im je sve više manje crno bijelo, ne obraćaju pažnju na detalje.

    avatar

    29.07.2004. (15:15)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Moram priznati da me zatekao tvoj pomalo grub, nepristojan i za našu komunikaciju prilično bezobrazan komentar pa ću ovaj puta bit ozbiljna. Očito da sam te s nečim dobro piknula kad si ovako reagirao pa ću polako ovo prokomentirati. Poslije, nemam više razloga ovdje dolaziti pa ću si sad dat malo oduška u dužini. Sad već nema sumnje da potcjenjuješ i prezireš žene (samo nemoj onaj predvidljivi "šalio sam se" :bljak:), ali faluse, Porto, spominješ neusporedivo više nego ja. Da ne govorimo da u rijetko kojem postu smetneš s uma izmantrati kako i ti imaš pičk.. ovaj, kovrčavu curu (jel to od kovrčica oko njene vagine?). (Iako sumnjam da ti imaš nju, po tvojim komentarima, ima ona tebe. Valjda ti se zato ta žena sviđa. Ženska s muškim mozgom.) Nego.. Tekst koji si napisao u gornjem postu *nije* tvoj, već je prepisan s Neta. Šahovska partija koju spominješ regularna je šahovska partija, koja može impresionirati samo prosječnog poznavatelja šaha, kakav je uostalom bio Kjubrik. I nije da je (samo) ta neka simpatična submisivnost i prikrivena ženskastost koja izbija iz tvojih postova upućivala na tvoju složenu seksualnost, vratimo se na tvoj komentar, već je to tvoja neprikrivena fascinacija muškarcima. Pravi Skakač bi tu napravio čuda, kovrčavi. Znaš ono.. osmjeh na lici i pozitivna energija! :)

    avatar

    29.07.2004. (17:54)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    grrrrrrr frrrrrrrrr... zato mi ženske tako vas i vozamo ;))) enivej, to sa šahom i kubicovim pod/nadmetanjem je too intelectual 4 me, ali još i dan danas se naježim kad se sjetim one lampe koja glumi halov hladan ko špricer "pogled" i indiferentan glas... nego kak ide makroekonomija? frendica mi ju je baš položila...

    avatar

    29.07.2004. (17:55)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    u jebate...

    avatar

    29.07.2004. (17:56)    -   -   -   -  

  • BALASEVIC I UMJETNOST

    Kraljicu De Meni...Jedna sasvim pristojna bitka...Ne biram stranu, uživam u borbi...Kruha i igara!...Sve je to predaleko od dobre partije šaha!

    avatar

    29.07.2004. (20:20)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    pravi si filolog... žene jednostavno ne razumiju da je muškošovinističko svinjarenje neizostavni dio filologije... ko da bi inače mogli sjedit nad rječnicima... treba taj seks drajv preusmjerit nekako...

    avatar

    30.07.2004. (01:27)    -   -   -   -  

  • Porto

    poahahaha :))) annie, kvalitetna šahovska partija svakako nisu tvoji trivijalni pokušaji nabadanja. no tvoj je level, eto, igra potapljanja podmornica za vrijeme dosadnog predavanja... slaba si igračica annie, sve svoje nade daješ na prvu loptu, na šuster mat. to su vjerujem skužili i svi oni konji koji su te- ispreskakali. moraš imat nešto više da bi zadržala muškarca. ako već nemaš 'ono nešto' ćime bi im u real lifeu bila zanimljiva, moraš barem malo ličit, kajaznam, na dadu pršu. i da, umalo da zaboravim... hej annie... sisaj kitu :)))

    avatar

    30.07.2004. (09:05)    -   -   -   -  

  • K0koLO

    Mozda niste znali, a fora je izvrsna. Zašto je Kubrik dao HAL-u ime HAL? Zamijenite svako slovo sa slijedećim u abecedi!!!

    avatar

    30.07.2004. (11:47)    -   -   -   -  

  • dee dee

    LOL! eeeeee Porto, Porto :-))))

    avatar

    30.07.2004. (13:37)    -   -   -   -  

  • Porto

    Barbie, ma nikako makroekonomija... eno je stoji u fasciklu. Nabaivo i šalabahter. Prepisivat u mojim godinama... priliči li to? Nego ajmo se mi lijepo dogovorit za te instrukcije...

    avatar

    30.07.2004. (13:59)    -   -   -   -  

  • Young

    Moram prvo snimiti poziciju u chessmaster pa vidjeti...No Kubrick ako je i pogriješio - pogriješio je namjerno. Kod njega nema slučajnosti.

    avatar

    31.07.2004. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...