Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MRakar

    Prije neke kritike trebalo bi imati barem elementarno poznavanje načina na koji radi platni promet u .hr, i ako to znaš onda ti mora biti totalno jasno da eventualno višednevno kašnjenje plaće može biti povezano samo s tvojom bankom a ne i platnim prometom. Rješenje problema je jednostavno a ono glasi; mijenjaj banku. Fora sa online državom je malo kompleksnija jer imaš doslovce tisuće ljudi čiji je posao da prepisuju papirnate formulare koje si im predao. Slična situacija je i na sudovima jer bi informatizacija dovela reda u redosljedu i rasporedu rada sudova a to je pak nekome totalno neprihvatljivo.

    avatar

    26.07.2004. (08:24)    -   -   -   -  

  • vuk

    Ja sam naveo najdrasticniji primjer koji se dogodio u jednoj od nasih najvecih banaka. Ne znam kako interno radi platni promet u .hr, ali nije mi se jednom dogodilo da NKS ne radi par sati ili da uplata od petka "sjedne" na racun primatelja tek u ponedjeljak. Najlakse je reci mijenjaj banku, a moze ti se dogoditi da odaberes jos gore rjesenje. Smisao online drzave je taj da se izbjegnu papirnati koristenjem elektronickih obrazaca. Jasno mi je da ce uvodjenje online usluga naici na veliki otpor medju drzavnim namjestenicima. Ljudski faktor je najveci problem kod uvodjenja novih tehnologija.

    avatar

    26.07.2004. (09:52)    -   -   -   -  

  • UĹľas

    Neeee, ne još o elektroničkom poslovanju, zaboga. Elektronički novčanici, mikroplaćanja, elektronički novac i ostali pojmovi paraju mi mozak već mjesec dana.

    avatar

    28.07.2004. (04:05)    -   -   -   -  

  • Jel' to cista teorija ili je u pitanju neki prakticni rad? :-)

    avatar

    28.07.2004. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...