Komentari

dalibor.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Noebius

    blogger.com je pitanje permalinka konacno rijesio na najbolji moguci nacin, IMHO. a to je da svaki post postaje zasebni HTML dokument, kojeg lijepo mozes spremiti i ako pametno odabires naslov (bez čžš) tada u naslovu imas i kljucne rijeci. Ipak, taj nacin iziskuje daleko vise prostora, te ce svakome tko zeli hostati blog tog tipa na vlastitom serveru stajati dosta prostora... Ja ne kuzim kako vi ekipa mislite rijesiti pitanje arhive ovdje? ocito nema mogucnosti odabira kako zelim arhivirati (tjedno, mjesecno). Sve u svemu, adaptacije skripte idu dosta tesko (ja stari majmun nikako da ubacim counter, a svuda drugdje to mi je polazilo za rukom odmah i bez problema, ovdje moras moljakat nekog da ti na mail posalje uputstva kako se to radi, sto je svakako besmisleno...) Tsunami koji vas je ucinio izuzetno popularnima, te svatko ziv otvara blog ovdje, dobar je jer je jednostavan... ali tagovi su nestandardni, moras znati ful mnogo o programiranju da bi stvar proradila. Jedino na podrucju postova nema frke, bez problema ubacujem html kod sa linkovima (bez blesavoce da link stavim u uglate zagrade, kako je to u kodu ovdje. Za sada prolazna ocjena... a kako ce biti dalje, ako ne napravite sindikaciju i ne napravite neki faq kako prilagodjavati skripte... vidjeti cemo.

    avatar

    30.05.2004. (13:17)    -   -   -   -  

  • www

    Jos nesto, zaboravio sam u proslom komentaru... Da li planirate nesto tipa "profil" gdje se mogu unjeti podaci sto si i kakav si? Da se moze pretrazivati po interesima? Nesto poput ovog: http://www.blogger.com/profile/2485898

    avatar

    30.05.2004. (13:20)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    da, znam , nije idealno. Headeri i CSS nisu najbolje rijeseni. Morao bi postojati zasebni HELP link s dokumentacijom kako što napraviti, o arhivi je bilo riječi i to će se probat malo drugačije riješitit. Ovo za profil neznam. Rano je još to reći.

    avatar

    10.06.2004. (01:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...