Komentari

filologanoga.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nikola

    Omniscient. #Password Incorrect. Try again! :Omnipotent. #Password Incorrect. Try again! :Technocrat. #And God signed on 12:01 a.m., Sunday, March 1. hihihihihihi ovo je dobro

    avatar

    13.07.2004. (16:22)    -   -   -   -  

  • Zrine Milutine

    Ja ovo nisam htjela nigdje komentirat, ali tebi budem jer se apsolutno slažem s ovime što si napisao i mislim da je to otprilike najbolji odgovor Zecu (ne slažem se da ga se treba ignorirati - njega se NE MOŽE ignorirati jer će krenut po cesti za tobom i u uho ti vikat: "ZNAM DA ME IGNORIRAŠ!", plus još par uvreda i provokacija :-)))). No, isto tako, mislim da ga malo preozbiljno shvaćate. Čovjek JEST nadrkan, ali nije glup. Sigurna sam da je negdje u primozgu uzeo u obzir sve ovo što si rekao i da se slaže s time, ali mu je ljepše RANTAT. A jebeš rant u kojem se ograđuješ političkim korektnostima tipa "ovo što govorimo odnosi se na 90%, molim da se onih 10% na koje se ne odnosi ne uvrijede". A kad Zec postane politički korektan, onda će valjda i Atlantidu netko nać. Nemojte ga čitat :-)

    avatar

    13.07.2004. (16:28)    -   -   -   -  

  • crash0

    poštovani gospodine zec, vaš članak koji se nalazi na adresi http://www.bug.hr/ostav/index.asp?id=54853&page=1 , oštro govori protiv blog-a i općenito bloggera, prikazujući ih kao nekakve delikvente koji nemaju nikakvog informatičkog obrazovanja pa moraju poseći za blog-om. vi ste očito imali loš dan jer su vam argumenti krajnje djetinjasti (kao "prvi uradak unuka koji završi u kahlici", kao što ste naveli) i nemaju veze s vezom. pretpostavljam da ste vi imali svoj blog koji nije imao uspjeha te se sad ljutite na te (citiram) "napaćene adolescente". ja znam da je to vaš osobni stav, ali evo i ja ću vam prikazati moj osobni stav vašeg članka. naime, vaš članak sigurno ima manje posjetitelja (a tek onih koji se slažu s vama) od nekih najposjećenijih blogova. vi na blog gledate kao na nešto što ruši današnje informatičko obrazovanje i kao na nešto što nije vrijedno da se zove medijem. podsjećate me na izvjesnog gospodina koji je rekao da televizija neće uspjeti jer će "ljudima biti dosadno svaku večer gledati u tu kutiju" ili gospodina thomasa watsona koji je 1942. rekao da je "svijetu dovoljno možda pet kompjutera". stvarno ne znam što bi vas moglo navesti da pišete ovakve gluposti osim ako vi niste (citiram) "djevojka, već ostarjeli pervertiti." nadam se da ću ja uspjeti "evoluirati" odnosno, "izbaviti se" iz te "kaljuže bloga". bilo bi mi drago ako biste mi odgovorili, srdačan pozdrav! ps: to što ne pišem velikim slovima nema veze s blogom nego s činjenicom da sam jednom davno pao na glavu ;)

    avatar

    13.07.2004. (23:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...